Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Det er greit at jeg gjør dette når hun har filmsex med Aksel Hennie

Se hva Christer Falck gjør med denne mannen.

||| (Dagbladet): Tiende sesong av «Robinsonekspedisjonen» er i gang, i år med en beinhard kamp mellom nordlendinger og søringer.

Men det er ikke bare programkonseptet som er i endring. Også programleder Christer Falck utforsker nye sider ved seg selv forbindelse med årets sesong.

I videoen over stiller Falck og en kollega splitter nakne, simulerer et samleie og serverer seerne en real nordnorsk musikkquiz - med sang. Falck er som kjent en lidenskapelig quizelsker.

- Det var en koselig video å spille inn. Når vi er så heldige å ha en homo i crewet må vi bruke det for hva det er verdt, sier Falck til Dagbladet.

Ble forfremmet Han hevder at mannen i videoen ble forfremmet fra logger til reporter etter seansen.

- Det er åtte hakk oppover på karrierestigen fordi jeg fikk låne kroppen hans. Det lønner seg å ligge med programlederen, det er det eneste jeg kan si, bedyrer Falck, sannsynligvis med et aldri så lite smil i munnviken gjennom telefonrøret.

Mannen i videoen vil helst slippe å ha navnet sitt i avisen, men bekrefter at det var en artig innspilling.

- Det hjelper å smøre Christer den riktige veien, for å si det sånn, sier han, og forklarer samtidig hvorfor han stilte opp på klippet.

- Når man som meg er nederst på rangstigen i en sånn produksjon, er man et lett bytte for en overlegen fyr som Christer.

Måtte kaste klærne Falck forteller at han nærmest ikke hadde annet valg enn å kaste klærne for videoen.

- Det er ikke alle som er velsignet med et så flott lem som meg, så jeg føler nærmest at det var min plikt at andre fikk ta del i det. Det er nesten for jævlig at jeg skulle gå rundt med dette flotte lemmet aleine, sier han.

- Nå er det vel bare baken din vi ser?

- Men i episode fem eller seks blir det mye pung og rumpe. Etter hvert kommer de interessante delene, altså midtstykket foran og bak, sier han.

- Terningkast fem Falck forteller at kona Synnøve Macody Lund synes det er greit at han viser seg fram, så lenge ikke folk piller så mye.

Macody Lund spiller for tida inn filmen «Hodejegerne», hvor hun spiller med Aksel Hennie. Og det var nettopp kjæresten som inspirerte ham til videoen, forteller Falck.

- Jeg ble inspirert av at dama mi spiller inn sexscener. Det er like greit at jeg gjør dette når hun driver og ligger med Aksel Hennie om dagen, sier programlederen.

- Hvordan vil du beskrive det som skjer på videoen?

- Det var en tight, tynn liten gutt, akkurat sånn jeg forventet at sex med en herremann skulle være. Terningkast fem, sier Falck.

Også partneren er full av lovord om Falck, dog muligens av andre årsaker.

- Jeg må jo tenke på jobben, så Christer får en klar sekser, sier han.

Videoen er del av en seerkonkurranse, og liknende snutter skal publiseres på «Robinsonekspedisjonens» nettsider hver uke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling