Beyoncé:

- Det er grotesk

Superstjerna kritiseres etter kontroversiell konsert.

REAKSJONER: Lørdag holdt artisten Beyoncé Knowles-Carter holdt første konsert på fire år. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / File Photo / NTB
REAKSJONER: Lørdag holdt artisten Beyoncé Knowles-Carter holdt første konsert på fire år. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / File Photo / NTB Vis mer
Publisert

Beyoncé Knowles-Carter (41) var lørdag tilbake på scenen, hvor hun holdt sin første hele konsert på mer enn fire år.

Opptredenen fant sted under en uoffisiell åpning av luksushotellet «Atlantis the Royal» i Dubai, for kun spesielt inviterte gjester. Blant gjestene var det blant annet influensere og journalister.

Under søndagens Grammy-utdeling ble Beyonce historisk da hun vant sin 27. Grammy-pris. Dette er flest Grammy-priser tildelt en kvinnelig artist noensinne. Vis mer

Superstjerna skal ha spilt 19 sanger, men ikke en eneste fra det nyeste albumet hennes «Renaissance». Dette albumet skal ha blitt sett på som en kjærlighetserklæring til svarte og skeive musikk-pionerer.

The Guardian har også omtalt saken.

Nå raser flere fans etter konserten, ifølge avisa.

De legger spesielt vekt på at 41-åringen har valgt å holde en konsert i De forente arabiske emirater hvor homofili er forbudt.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

«At artister som allerede er rikere enn noen annen person tar imot penger fra menneskerettighetsbrytere er dystert», skrev en på Twitter mens en annen la til:

«Hvorfor gjør hun det? Hun er rikere enn Gud, hun har absolutt ikke behov for det, bare makt og grådighet».

«Det er grotesk. En av de mange fordelene med å være uanstendig rik er at du kan si til land som Dubai at de skal stikke av når de dingler penger foran deg? Hva er galt med disse menneskene? », skrev en tredje.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer