Tone Damli:

- Det er hektisk

Tone Damli letter på sløret om familielivet og barna.

TOBARNSMOR: Tone Damli har barna Billie og Marlon med kjæresten Markus Foss. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TOBARNSMOR: Tone Damli har barna Billie og Marlon med kjæresten Markus Foss. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I våres imponerte artist Tone Damli (34) stort da hun var deltaker i realitykonkurransen «Kompani Lauritzen». Torsdag sto hun på scenen i Halden og sang under «Allsang på grensen».

Når hun ikke er å se på TV-skjermen er det derimot ikke noe hvilehjem for 34-åringen. Sammen med kjæresten Markus Foss (40) har hun barna Billie (8) og Marlon (1), samtidig som de jobber med siste finpuss på den berømte Blommenholm-villaen.

Det har dermed vært fullstappet timeplan for den populære artisten, noe hun selv ikke ser ut til å ha noe imot.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Elsker familielivet

Overfor TV 2 forteller Damli at livet og hverdagen med familien er det beste hun har.

- Jeg føler at det egentlig bare har gått i ett kjør, og jeg prøver å rekke å gjøre alt jeg skal. Familielivet er jo kjempebra. Det er hektisk, men det er det beste jeg har i dette livet, understreker hun.

Mens Billie fikk være med til Halden og «Allsang på grensen», ble Marlon igjen hjemme.

- Puddingen på snart to er vanvittig aktiv. Samtidig så er han så fornøyelig, så vi koser oss veldig, sier hun, og legger til at de har det veldig bra.

STOR STAS: Tone Damli tenkte hun skulle la Martin Ødegaard få være i fred. Ødegaard selv hadde andre planer. Video: Rødt Kort. Vis mer

Mye står igjen

Det var i 2015 at kjæresteparet Damli og Foss kjøpte sitt nye drømmehjem for over ni millioner kroner. Lite visste de da om kaoset som ventet. Da de bestemte seg for å rive villaen, fikk de nemlig bot og prosjektet tiltrakk seg en vanvittig medieoppmerksomhet.

Det var ikke før i fjor høst at familien endelig kunne flytte inn. Damli forteller overfor kanalen at de ikke er helt ferdige ennå, men at de begynner å nærme seg mål.

TÅRER: Tone Damli bryter ut i tårer når hun tenker på avreise til «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

- Det å komme til nytt hus er ganske magisk, selv om det er ganske mange detaljer som står igjen - men det plager ikke meg så fælt. Jeg prøver bare å nyte at vi er i hus. Vi tar det litt etter hvert. Nå er det hagen vi jobber masse med. Det synes jeg er veldig fint, forsikrer hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer