GODE VENNER: Fyrst Albert av Monaco og hans kone Charlene er gode venner av tidligere volleyballproff Jan Kvalheim. I dag deltar de i feiringen av Kvalsheims 50-årsdag. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
GODE VENNER: Fyrst Albert av Monaco og hans kone Charlene er gode venner av tidligere volleyballproff Jan Kvalheim. I dag deltar de i feiringen av Kvalsheims 50-årsdag. Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

- Det er helt nydelig her

Fyrst Albert av Monaco og kona Charlene storkoser seg i Kragerø.

KRAGERØ (Dagbladet): Jan Kvalheim, tidligere olympisk volleyballspiller, fylte 50 år i vinter og feirer i dag jubileet i Kragerø. Blant de inviterte gjestene er fyrst Albert av Monaco og hans kone Charlene, som tidligere i dag la til kai i Kragerø i en luksuriøs yatch.

Det holdes for øyeblikket en sandvolleyballkamp der fyrsten, i selskap med blant andre Aksel Lund Svindal og Marion Ravn, deltar.

Fyrstinne Charlene synes tydeligvis ikke kampen var så spennende ettersom hun forlot volleyballbanen før andre omgang var ferdigspilt.

Kjendisgjestene som er med på Kvalheims feiring er blant andre John Carew, Aksel Lund Svindal, Marion Ravn, Andreas Ygre Wiig, Kristian Kjelling og Drillo.

- Det er helt nydelig her Paret så ut til å nyte det deilige været i den norske skjærgården og fortalte til Se og Hør at de gleder seg over å treffe gamle venner igjen.

- Det er helt nydelig her! Vi ankom i går, og så langt har det vært et fantastisk opphold, forteller fyrstinne Charlene til Se og Hør.

- Det er vidunderlig å være sammen med venner, i slike flotte omgivelser, la fyrst Albert til.

- Ja, det er fint å tilbringe tid sammen med venner man ikke har sett på en stund, avsluttet fyrstinnen.

Uheldig krasj Tidligere i dag var fysten uheldig og krasjet med alpinist Aksel Lund Svindal da gjestene skulle kjøre golfbilder fra brygga og opp til Kragerø Resort.

Fyrst Albert slet med å få rygget bilen bort og Lund Svindal måtte peke og forklare før fyrsten klarte å få bilen i revers, slik at kjøreturen kunne fortsette.

Videoen av den noe komiske hendelsen kan du se under.