Leah Isadora Behn:

- Det er helt sykt

Tirsdag samlet norske influensere seg på lanseringsfest.

RØD LØPER: Leah Isadora Behn var blant dem som møtte opp på tirsdagens lanseringsfest i Oslo. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
RØD LØPER: Leah Isadora Behn var blant dem som møtte opp på tirsdagens lanseringsfest i Oslo. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tirsdag var det duket for lanseringsfest i Oslo, i anledning en nylansering fra popstjerne Rihannas (34) populære sminkemerke Fenty Beauty.

En rekke norske influensere tok turen ned den røde løperen som var lagt utenfor Michaels på Briskeby. Dagbladet var til stede, og tok i den anledning en prat med et knippe kjendiser som hadde møtt opp.

Hemmelighetsfull

En av de yngste på arrangementet var Leah Isadora Behn (16). Hun bruker mye tid på jenterommet hvor hun sminker seg og deler prosess og resultat på sosiale medier.

På appen TikTok har hun hele 123 000 følgere som ivrig følger med på sminketipsene hennes. Overfor Dagbladet kan Behn avsløre at hun er stor fan av Rihanna og Fenty Beauty.

- Da det ble lansert, var jeg superbesatt av lipglossene. De tre første. Og nå, at jeg liksom jobber med dette, er helt sykt for meg. Og det var veldig gøy å bli invitert til eventet, sier hun fra den røde løperen.

På spørsmål om hun selv har planer om å gi ut sminke i framtida, svarer hun hemmelighetsfullt:

- Jeg skal ikke si nei.

- Er det en drøm du har?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer