Aylar Lie om poker:

- Det er helt vanlige folk som har dette som en hobby

Aylar Lie (34) mener det er på høy tid at de norske poker-reglene endres.

POKERSPILLER: Aylar Lie har de siste åra slått seg opp som en profilert pokerspiller. Hun mener de norske poker-reglene bør endres. Foto: Partypoker
POKERSPILLER: Aylar Lie har de siste åra slått seg opp som en profilert pokerspiller. Hun mener de norske poker-reglene bør endres. Foto: Partypoker Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag kveld slo oslopolitiet til mot fem ulovlige pokerklubber i hovedstaden. Ifølge Aftenposten var rundt 100 politifolk involvert i aksjonen, og de rammede klubbene ble stengt.

Fem personer ble arrestert under razziaene, som ble utført på mistanke om at klubbene har betalt beskyttelsespenger til kriminelle gjenger på østlandsområdet.

Razziaene har gjort at debatten om poker på nytt er kommet opp.

Aylar Lie (34) har de siste åra blitt en profilert pokerspiller, og ble blant annet rangert som Europas beste kvinnelige pokerspiller i fjor. Den tidligere modellen og realitydeltakeren er blant dem som mener poker-reglene må endres i Norge.

- Vi har et svært godt pokermiljø, og det er helt vanlige folk som har dette som en hobby med et sunt forhold og kontroll over pengebruken, sier hun til Dagbladet.

Må være i omgangskrets

I Norge i dag er det lovlig å spille poker, men man må følge et visst lovverk. Maks ti personer kan delta, og den høyeste innsatsen man kan komme med, er 1000 kroner per spiller. Dette må foregå i private hjem, uten preg av profesjonalitet. De deltakende spillerne må i tillegg være i nær omgangskrets med hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer