- Det er ikke min hånd!

Det spøker for Peaches Geldof.

SPØKELSESHÅND? Da Peaches Geldof så litt nøyere på bildet hun tok av seg selv og sønnen Astala, oppdaget hun noe rart.. Foto: Faksimile av Instagram/Peaches Geldof
SPØKELSESHÅND? Da Peaches Geldof så litt nøyere på bildet hun tok av seg selv og sønnen Astala, oppdaget hun noe rart.. Foto: Faksimile av Instagram/Peaches GeldofVis mer

(Dagbladet): Da Peaches Geldof så litt nøyere på bildet hun hadde tatt av seg selv og sønnen Astala, oppdaget hun noe rart.

Til venstre i bildet, like ved ansiktet hennes, kan man se det som likner på en hånd. Men hvem sin hånd er det?

- Skummelt «Det der er ikke min hånd! Den ene hånda mi var rundt magen hans, mens jeg holdt kameraet med den andre hånda. Hånda på bildet ligger også rundt skuldra mi på en helt rar måte, som er umulig for meg å gjøre. Så skummelt! #hjemsøkt #spøkelse», skriver Geldof selv på sin Instagram-konto.

Geldof bor i Kent i Sørøst-England med ektemannen Thomas Cohen og sønnene Astala og Phaedra.

- Huset vi bor i er bygd på 1920-tallet av en rik mann og hans gravide kone. Da kona fødte en død baby ble hun så tatt av sorgen at hun ble gal. Hun skal ha druknet seg selv i badekaret, har hun sagt ifølge DailyMail.

- Ikke ondartet - Atmosfæren i huset er likevel ikke ondartet eller sint, følelsen jeg får her er heller moderlig og vennlig. Kanskje hun bare skal vise at hun er her, fordi at hun elsker å ha barn rundt seg, fortsatte hun.

Ifølge avisa sover Geldof nå med døra åpen om natta i tilfelle spøkelset kommer tilbake..

Det er ikke bare Geldof selv som har reagert på det spesielle bildet - det går nå som en farsott på sosiale medier, hvor det spekuleres i hva som kan ha skjedd.

Diskutér gjerne i kommentarfeltet nederst i saken hva dere tror har skjedd.

MOTEIKON: Peaches Geldof er ofte å se på den røde løperen, med eller uten mannen Thomas Cohen. Foto: Stella Pictures
MOTEIKON: Peaches Geldof er ofte å se på den røde løperen, med eller uten mannen Thomas Cohen. Foto: Stella Pictures Vis mer