Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Det er ikke min oppgave å se «Homeland», vel?

Stjernene har ankommet Nobelkonserten.

(Dagbladet): Fra klokka 19.45 i kveld, sendes tidenes 20. Nobel-konsert direkte fra Oslo Spektrum.

Flere kjente personligheter er til stede for å overvære konserten, og Torbjørn Jagland og Erna Solberg er blant dem som nå har ankommet konserten. Også kronprins Haakon er på plass, til tross for at han i går var i Mandelas begravelse i Sør-Afrika.

KONSERT: Også Thorbjørn Jagland er på plass under kveldens Nobelkonsert.
KONSERT: Også Thorbjørn Jagland er på plass under kveldens Nobelkonsert. Vis mer

I motsetning til tidligere konserter, vil ikke en dansende kronprinsesse være å se i salen i kveld. Kronprinsesse Mette-Marit er sykemeldt, og har meldt avbud i kveld.

Artistene som står på scenen i kveld er Envy, Timbuktu, Omar Souleyman, Morrissey, Mary J. Blige, Jake Bugg, Zara Larsson og James Blunt. Kveldens verter er de amerikanske skuespillerne Claire Danes og Aaron Eckhart.

KONSERT: Kronprins Haakon ankom nettopp Nobelkonserten.
KONSERT: Kronprins Haakon ankom nettopp Nobelkonserten. Vis mer

Årets fredspris ble tildelt OPCW, en organisasjon som jobber for å ødelegge kjemiske våpen.

Nobels fredspriskonsert 2013 sendes på NRK1 fra klokka 19.45 i kveld. Dagbladet er til stede på rød løper i forkant av konserten, og følger showet utover kvelden.

KOMMER IKKE: Nyopererte Mette-Marit er fortsatt sykemeldt, og må utsette Nobel-dansingen til neste år. Foto: AFP / NTB scanpix
KOMMER IKKE: Nyopererte Mette-Marit er fortsatt sykemeldt, og må utsette Nobel-dansingen til neste år. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer