Céline Dion:

- Det er ikke rettferdig

Stjerna avlyser Norge og resten av verdensturneen.

LEI SEG: Céline Dion beklager. Foto: THE CANADIAN PRESS/Graham Hughes/Pa Phots/NTB
LEI SEG: Céline Dion beklager. Foto: THE CANADIAN PRESS/Graham Hughes/Pa Phots/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Céline Dion (55) avlyser hele verdensturneen og dermed alle konserter ut 2024. Det melder Mailchi.

- Jeg er så lei meg for å skuffe dere igjen. Jeg jobber veldig hardt for å gjenoppbygge styrken min, men å turnere kan være veldig vanskelig selv når du er på 100 prosent, sier Dion, ifølge nettstedet.

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum åpnet opp om MS-sykdommen under Senterpartiets landsmøte fredag. Reporter: Edward Stenlund. Video: Senterpartiet Vis mer

- Knuser hjertet mitt

Videre uttrykker sangeren stor sorg over å måtte skuffe fansen.

- Det er ikke rettferdig overfor dere å fortsette å utsette konserter, og selv om det knuser hjertet mitt, er det best at vi avlyser alt nå til jeg er klar for å stå på scenen igjen.

Avslutningsvis betrygger hun fansen med at hun ikke vil gi opp, og at hun gleder seg til å se dem igjen.

Stjerna har delt samme beskjed på Instagram.

Sjelden diagnose

Før pandemien fullførte «The Power of Love»-sangeren de første 52 showene av Courage World Tour i Nord-Amerika. Turneen ble stoppet i 2020, som da også inkluderte to stopp i Oslo.

Produksjonen måtte gripe inn under ballingsblåsing i «Sistemann ut». Reporter: Jenny Aas. Video: Nora Skavhaug. Klipp: Celina Morken Vis mer

Ikke lenge etterpå åpnet 55-åringen seg om sin sjeldne diagnose kalt Stiff Person’s Syndrome, som forårsaker alvorlige og vedvarende muskelspasmer, og som har hindret henne i å leve som normalt.

Ifølge nettstedet har artisten et medisinsk team som fortsetter å evaluere og behandle tilstanden.

Dion har tidligere forklart at sykdommen påvirker henne på mange måter, og nevner blant annet at den påvirker stemmen hennes slik at hun ikke lenger kan synge slik hun er vant til.

SYKDOM: Tina Andersen kom inn litt senere enn de andre jentene i datingprogrammet «Love IRL». Hun forteller om en sykdom som gjorde ting vanskelig for henne under innspillingen. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Den kanadiske artisten har i flere tiår vært blant de store stjernene i musikkbransjen. På 90-tallet sto hun for flere megahits som «My Heart Will Go On» og «The Power of Love».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer