Ben Affleck:

- Det er ikke sant

Ben Affleck vekket oppsikt med sine uttalelser om ekteskapet med Jennifer Garner.

SKILT: Ben Affleck og Jennifer Garner var gift i 13 år. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB
SKILT: Ben Affleck og Jennifer Garner var gift i 13 år. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere i år kokte internett nesten over da folk verden rundt innså at et av 2000-tallets største it-par, «Bennifer», igjen var en realitet. Men nå er det imidlertid ikke Ben Afflecks (49) forhold til Jennifer Lopez (52) som vekker oppsikt.

Fra 2005 til 2018 var Affleck gift med skuespillerkollega Jennifer Garner (49). I løpet av de tretten åra fikk stjerneparet barna Violet (16), Seraphina (12) og Samuel (9) sammen.

I et nylig intervju åpnet 52-åringen seg om ekteskapet med mora til sine barn - hvor det kan virke som han er glad de valgte å gjøre det slutt

- Jeg hadde nok fortsatt å drikke. Det er en del av hvorfor jeg startet å drikke … fordi jeg var fanget, sa han under et besøk hos Howard Stern Show, og la til at han følte seg ulykkelig i ekteskapet.

Skuespilleren har ved flere anledninger vært åpen om sine alkoholproblemer, som han tidligere har gått til behandling for.

- Ikke sant

Etter intervjuet har Afflecks uttalelser fått mange til å lure på om han legger skylden på nettopp ekskona. Nå har han derfor sett seg nødt til å slå tilbake mot anklagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.