Anne Brith Davidsen:

- Det er ingen deler av kroppen min som ikke er diskutert

Anne Brith Davidsen har ingen forståelse for at noen føler seg truet av at henne.

KVINNER SOM HATER KVINNER: Den tidligere toppbloggeren Anne Brith Davidsen er aktuell med boka «Kvinner som hater kvinner», som slippes på kvinnedagen 8. mars. Her leser hun et utdrag fra boka, noe som tydelig vekker sterke følelser hos den nybakte forfatteren. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen / Ingunn Doholt, Dagbladet Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«En kakebakende superkjendis. Tenk om jeg virkelig klarer det? Lite ante jeg om at den drømmen skulle bli virkelighet, og at det jeg faktisk hadde ønsket meg, skulle bli det jeg endte opp med å hate mest, det som ødela livet mitt.»

Slik avslutter den tidligere toppbloggeren Anne Brith Davidsen (43) forordet i boka «Kvinner som hater kvinner». Boka ble lansert fredag, kort tid etter at Davidsen kunngjorde at hun legger ned bloggen.

43-åringens blogg, som har tatt for seg baking og matlaging, men også temaer som økonomi, livsstil og familieliv, har i flere år vært blant landets mest leste. Davidsen har i fire sesonger også vært blant profilene i TV 2-serien «Bloggerne». Så fikk hun nok av hetsen livet som toppblogger medførte.

I det hun omtaler som et «jordskjelv», tar hun nå et kraftig oppgjør med nettrollene og den sjikaneringen og mobbingen som foregår i anonyme nettforumer.

- Da jeg bestemte meg for å legge ned bloggen, ville jeg gjøre det med et smell, sier hun til Dagbladet.

«Ødelagt livet mitt»

Davidsen forventer reaksjoner på boka, og er godt forberedt på akkurat det. Oppvasken mener hun likevel er helt nødvendig slik hun opplever at samfunnet har utviklet seg, og hevder hun har en rekke av Norges toppbloggere i ryggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer