«Skal vi danse: All stars» og Iselin Guttormsen:

- Det er lov å være egoistisk

Dediserer lørdagens dans til et viktig tema for henne.

VIL HJELPE: Iselin Guttormsen ønsker å hjelpe kvinner som går gjennom tunge perioder i livet. Foto: Morten Eik / Se og Hør
VIL HJELPE: Iselin Guttormsen ønsker å hjelpe kvinner som går gjennom tunge perioder i livet. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Premieren på «Skal vi danse: all stars» gikk av stabelen forrige lørdag. Felles for kjendisene denne gangen er at alle har kommet høyt opp i sesongen de deltok i, bortsett fra sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35).

Guttormsen deltok i konkurransen i fjor, men ble nødt til å trekke seg etter det aller første programmet på grunn av en skade.

Etter fjorårets «Skal vi danse» kunne influenseren røpe at hun og samboeren hadde gått hver til sitt.

GRÅT: Triana Iglesias forteller hvorfor følelsene tok overhånd på «Skal vi danse»-premieren. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Til alle damer som står i dritten

Nå ønsker influenseren å dedisere lørdagens dans til alle damer som står midt i en kjærlighetssorg, et samlivsbrudd eller en skilsmisse.

Det deler Guttormsen på sin Instagram-profil.

«Den er til alle alenemødre som kjemper mot klokka, samfunnet og den dårlige samvittigheten. Den er til alle de som er ofre for utroskap, løgner, fysisk og/eller psykisk vold», skriver Guttormsen innledningsvis i innlegget, før hun fortsetter:

TAUS: Lasse Matberg nektet å prate etter «Skal vi danse»-kritikken. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

«Den er til alle damer som står i dritten og som klarer å reise seg, selv når man føler seg fanget av mørket. For selv om alt virker tungt og håpløst nå - blir det bedre, tro meg, du vil smile igjen, du vil le, elske og bli elsket - jeg lover».

- Et utrolig viktig tema for meg

Overfor Dagbladet legger ikke Guttormsen skjul på at dette temaet betyr mye for henne.

- Dette er et utrolig viktig tema for meg, fordi jeg selv har opplevd utroskap og andre vanskelige ting i flere av mine tidligere forhold.

Samtidig kan influenseren fortelle at det først og fremst handler om at hun daglig blir kontaktet av kvinner som opplever fysisk og/eller psykisk vold i sine forhold.

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Det er utrolig trist å se at så mange kvinner er i slike situasjoner. Jeg synes det er veldig fint å ha mulighet til å hjelpe disse kvinnene ved å svare på meldingene de sender meg, fortsetter Guttormsen.

Tobarnsmora understreker at det også er menn som går gjennom utroskap, løgner og fysisk og/eller psykisk vold, men at lørdagens dans først og fremst er dedisert til damene.

- Budskapet mitt med dansen er at man ikke skal ha dårlig samvittighet for å ta valg som føles tunge, at ting kommer til å bli bedre, og sist men ikke minst, at det er lov å være egoistisk, sier 35-åringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer