- Det er lov å være sexy i kveld

Lekre kjentfolk på den grønne (!) løperen under årets Kjendisgalla.

(Dagbladet): Mandag kveld arrangeres Se & Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i Oslo.

Rundt 500 mennesker trappet opp i finstases for å overfære prisutdelinga som blant annet skal hedre landets best kledde kjentfolk, i tillegg til de kjente ansiktene som har prydet landets aviser og tv-skjermer i året som har gått.

Blant dem som vekket oppsikt på den - for anledningen - grønne løperen var Kathrine Sørland, med en tettsittende hvit fjærkreasjon fra Elsa-Fredrikke Nedrebø.

- Den varmer jo med fjær, så dette passer bra, sier Sørland til Dagbladet. 

- Dette er ikke en type antrekk som jeg pleier å gå med, men når jeg først kan pynte meg så vil jeg jo gjøre det, fortsetter hun. 

Modellen Sørland giftet seg med eiendomsmegler Andreas Holck i 2006, og ektemannen hadde ingen problemer med å vise fram kona i sexy bekledning - snarere tvert imot. 

- Dette antrekket snakker jo for seg selv. Og på en kveld som denne er det helt ålreit å kle seg litt mer sexy, sier Holck. 

Flere andre kjente fjes stilte klar for festdyst og Unni Lindell gledet seg aller mest til champagnen som serveres de oppmøtte.

- I disse tider er champagne og fest viktig, og det har vi nå, sier Lindell og sikter til terroren i Paris. 

Fabian Stang skal dele ut pris dedikert til hans mor, Wenche Foss' ærespris. 

- Vinneren i år er en svært god utøver av sitt fag, som min mor ville satt svært stor pris på, sier Stang.

Atle Pettersen, påtroppende programleder i «Beat for beat» kunne derimot styre sin begeistring for kjendisfesten han var i ferd med å ta del i.

- Det er jo litt kleint også. Alle er bare sånn «heeey, fint antrekk». Jeg er utrolig dårlig på smalltalk, men det er jo hyggelig med glitter og glamour på en mandag, fortalte han på Se sin direktesending.