Bianca Ingrosso:

- Det er mange som uroer seg

Realityprofilen Bianca Ingrosso gir fansen en helseoppdatering.

HELSEOPPDATERING: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso synes det er slitsomt at hun hele tiden bryr seg om hva andre mener om henne. Det sier hun i et nytt intervju i tv-programmet «Nyhetsmorgon», hvor hun også gir en oppdatering på hvordan hun har det. Foto: NTB Scanpix
HELSEOPPDATERING: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso synes det er slitsomt at hun hele tiden bryr seg om hva andre mener om henne. Det sier hun i et nytt intervju i tv-programmet «Nyhetsmorgon», hvor hun også gir en oppdatering på hvordan hun har det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren og realityprofilen Bianca Ingrosso (24) er ikke fremmed for å skape store overskrifter - både her til lands og i hjemlandet Sverige.

Hun har en rekke ganger fortalt åpenhjertig om de tøffe periodene i livet sitt, hvor hun har slitt med angst, stress og spiseforstyrrelser.

Med en svært travel karriere med eget sminkemerke, hundretusenvis av følgere på Instagram, egen Youtube-kanal, og for ikke å nevne hennes medvirkning i den velkjente realityserien «Wahlgrens Värld» har hun nok å henge fingrene i.

Gir oppdatering om helsen

Nylig kom det også fram at hun sliter med utbrenthet og ble nødt til å legge om livsstilen. 24-åringen deler titt og ofte ting fra hverdagen med følgerne sine både på Youtube-kanalen og i podkasten «Alice & Bianca - har du sagt A får du säga B», noe som hun selv mener faller helt naturlig for henne.

I et nytt intervju med tv-programmet «Nyhetsmorgon» forklarer Bianca at hun ikke har noe filter når det gjelder å dele ting fra livet sitt, og at det bare er slik hun er som person, ifølge svenske Hänt.

Det er ikke til å stikke under stol at 24-åringens travle liv har vekket bekymring hos flere av følgerne hennes, og mange mener at hun burde ta seg en pause.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer