Prins Andrew:

- Det er nonsens

Hertuginne Sarah, alias Fergie, tar eksmannen i forsvar etter Epstein-skandalen.

- NONSENS: Hertuginne Sarah av York går ut mot beskyldningene som har omsvermet eksmannen hennes, prins Andrew, de siste åra. Her er eksparet fotografert i 1995. Foto: NTB scanpix
- NONSENS: Hertuginne Sarah av York går ut mot beskyldningene som har omsvermet eksmannen hennes, prins Andrew, de siste åra. Her er eksparet fotografert i 1995. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke noe nytt at vennskapet mellom prins Andrew (59) og avdøde Jeffrey Epstein skaper overskrifter. Forholdet deres er blitt satt under lupen en rekke ganger, men de siste månedene har det eskalert betraktelig.

Som følge av skandaleintervjuet han gjorde med BBC, der han motsa seg anklager om seksuelle overgrep, har flere og flere bestemt seg for å kutte båndene sine til prinsen.

Kontoret hans flyttes nå ut av Buckingham Palace, og organisasjonen hans har mistet flere samarbeidspartnere. I tillegg har han mistet flere verv, og er fratatt sine offisielle oppdrag. Dronninga har også bestemt seg for å avlyse den kommende 60-årsfesten hans.

Familien hans har derimot forholdt seg relativt tause. Det er ikke kutyme at kongelige uttaler seg om internt bråk, selv om «kilder i nære relasjoner» har hevdet at det er særs dårlig stemning på Buckingham om dagen.

- Fantastisk mann

Nå har prinsens ekskone, hertuginne Sarah (60) av York, derimot bestemt seg for å kaste seg inn i debatten. I et eksklusivt intervju med arabiske Vogue, tar hun bladet fra munnen om det så mange har lurt på den siste tida - støtter hun anklageren eller holder hun ved eksmannens side?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer