Eva Longoria:

- Det er problemet

Eva Longoria om presset.

BAK KAMERA: Eva Longoria er vanligvis foran kameraet, men nå har hun tatt på seg en ny rolle. Foto: Simone Comi/PA
BAK KAMERA: Eva Longoria er vanligvis foran kameraet, men nå har hun tatt på seg en ny rolle. Foto: Simone Comi/PA Vis mer
Publisert

I disse dager pågår den tradisjonsrike filmfestivalen i Cannes, og flere kjente ansikt har tatt turen til den franske kystbyen for anledningen.

En som dukket opp på festivalen er «Frustrerte Fruer»-skuespilleren Eva Longoria (48), som debuterer som filmregissør med filmen «Flamin' Hot».

Longoria legger ikke skjul på at hun føler på et press som kvinnelig, latinamerikansk filmregissør, ifølge NBC News.

- Vi får ikke slike muligheter ofte, sier Longoria.

Ifølge NCB New handler Flamin' Hot om en vaktmester hos en potetgullfabrikk som ender opp med å finne opp et av USAs mest solgte potetgull «Flamin' Hot Cheetos».

Erlend Elias ser tilbake på «den verste opplevelsen i sitt liv» sammen med resten av deltakerne i «Reality-legendene». Du kan se alle episodene i vårt Pluss-univers! Video: Simpl, Klikkmonster. Vis mer

- Problemet er at hvis filmen gjør det dårlig, så kommer folk til å si «latinamerikanske historier funker ikke» eller «kvinnelige regissører funker».

Videre understreker 48-åringen at «hvite menn kan lage filmer med et budsjett på 200 millioner dollar, feile og likevel få en ny mulighet».

- Det er problemet. Jeg får én sjanse og må jobbe dobbelt så hardt, dobbelt så fort og halvparten så dyrt.

Longoria hevder at det at Hollywood-bransjen utvikler seg bare er en illusjon.

- Virkeligheten er at vi fortsatt er langt bak mål når det gjelder lik representasjon for alle.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer