Jenny Skavlan:

- Det er så fint å være forelska i noen sammen med kjæresten sin

Jenny Skavlan deler åpenhjertig om kjærligheten for dattera.

FORELSKA: I et nytt intervju forteller Jenny Skavlan at hun og ektemannen Thomas Gullestad ble forelsket på nytt etter at dattera Åse kom til verden. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
FORELSKA: I et nytt intervju forteller Jenny Skavlan at hun og ektemannen Thomas Gullestad ble forelsket på nytt etter at dattera Åse kom til verden. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i april 2016 det populære paret Jenny Skavlan (32) og Thomas «Fingern» Gullestad (37) endelig kunne dele nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang.

Siden den gang har imidlertid paret holdt tett om hva gjelder deres datter Åse (2). En sjelden gang viser de et glimt av den lille dattera i sosiale medier, men da så anonymt at hun ikke er gjenkjennelig.

Nå deler imidlertid Skavlan åpenhjertig om det nye familielivet, fødselen og kjærligheten hun og ektemannen har til dattera Åse, i podkasten «Familiepodden».

Alt endret seg

I podkasten forteller Skavlan at hun i utgangspunktet aldri hadde et stort ønske eller behov for barn tidligere, men at alt endret seg da hun ble gravid og dattera kom til verden.

- Jeg var ikke slik at jeg tenkte «Årh, jeg gleder meg til å få en liten baby», men så ble Åse født og da ble jeg helt «Dette er det fineste og søteste og mest givende jeg har vært med på», forteller Skavlan i podkasten.

- Og så synes jeg det er så fint å være forelsket i noen sammen med kjæresten sin. For vi er jo helt tullete forelsket, legger hun til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer