FORELSKA: I et nytt intervju forteller Jenny Skavlan at hun og ektemannen Thomas Gullestad ble forelsket på nytt etter at dattera Åse kom til verden. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
FORELSKA: I et nytt intervju forteller Jenny Skavlan at hun og ektemannen Thomas Gullestad ble forelsket på nytt etter at dattera Åse kom til verden. Foto: Anders Grønneberg / DagbladetVis mer

Jenny Skavlan:

- Det er så fint å være forelska i noen sammen med kjæresten sin

Jenny Skavlan deler åpenhjertig om kjærligheten for dattera.

Det var i april 2016 det populære paret Jenny Skavlan (32) og Thomas «Fingern» Gullestad (37) endelig kunne dele nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang.

Siden den gang har imidlertid paret holdt tett om hva gjelder deres datter Åse (2). En sjelden gang viser de et glimt av den lille dattera i sosiale medier, men da så anonymt at hun ikke er gjenkjennelig.

Nå deler imidlertid Skavlan åpenhjertig om det nye familielivet, fødselen og kjærligheten hun og ektemannen har til dattera Åse, i podkasten «Familiepodden».

Alt endret seg

I podkasten forteller Skavlan at hun i utgangspunktet aldri hadde et stort ønske eller behov for barn tidligere, men at alt endret seg da hun ble gravid og dattera kom til verden.

VOKSENLIVET: Jenny Skavlan forteller på «Stian Blipp Show» at livet med barn, ektemann og hus er vanskelig å ta innover seg. - Til folk på 19 år sier jeg «folk på vår alder», sier sydronninga. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg var ikke slik at jeg tenkte «Årh, jeg gleder meg til å få en liten baby», men så ble Åse født og da ble jeg helt «Dette er det fineste og søteste og mest givende jeg har vært med på», forteller Skavlan i podkasten.

- Og så synes jeg det er så fint å være forelsket i noen sammen med kjæresten sin. For vi er jo helt tullete forelsket, legger hun til.

Første date

Skavlan og Gullestad har vært sammen siden 2008, og i april 2014 giftet paret seg.

I 2016, like før dattera Åse ble født, delte Skavlan en åpenhjertig og lenger tekst på sin blogg, om hvordan hun møtte ektemannen.

Hun hadde aldri hørt om «Fingern», men fikk fra studievenner i København vite at han var med i bandet Klovner i Kamp. Etter mye om og men takket hun omsider ja til være med på en date, da de begge befant seg i Oslo en helg.

Daten viste seg imidlertid å bli alt annet enn Skavlan hadde sett for seg. Gullestad tok henne nemlig med på lunsj sammen med de andre i bandet.

KLOVNER I KAMP: Jenny Skavlan visste lite om at daten med ektemannen Thomas Gullestad for elleve år siden også inkluderte bandkompisene Aslak Hartberg og Esben Selvig «Dansken». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KLOVNER I KAMP: Jenny Skavlan visste lite om at daten med ektemannen Thomas Gullestad for elleve år siden også inkluderte bandkompisene Aslak Hartberg og Esben Selvig «Dansken». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Siden den gang har Skavlan og Gullestad holdt sammen, og selv i dag, nesten elleve år etter deres første date, kan de fremdeles kjenne på følelsen av å være nyforelska.

- Nyforelsket

Dét takker hun dattera sin for, i «Familiepodden».

- Jeg tenkte at det var litt synd å ikke skulle bli nyforelska igjen, siden jeg har vært sammen med Thomas i ti år. Jeg vil si at vi fortsatt kan være ganske forelska liksom, men den nysgjerrige, nyfødte kjærligheten, den kom jo med Åse, forteller hun.

- Og dét å kunne være forelska i henne sammen med Thomas, det er dobbel lykke. Det var mye bedre enn jeg hadde trodd, sier hun.

Selve graviditeten gikk knirkefritt for den populære programlederen.

🇩🇰KamelÅse❤️

Et innlegg delt av Jenny Skavlan (@jennyskavlan)

Gjennom graviditeten delte Skavlan innblikk i sine mange ulike aktiviteter på sosiale medier. På Instagram har hun deriblant vist fram babymagen på innspillingssettet til «Børning 2» - oppfølgeren til bilfilmen hun spilte i for et par år siden.

Måtte ta mye ansvar

I midten av mars, få uker før termin, var sporty Skavlan også på skitur på Geilo med ektemannen. Turen i skisporet ble dokumentert på Instagram, fulgt av den humoristiske bildeteksten «Baalsrud og Bolla på nye eventyr».

Baalsrud og Bolla på nye eventyr. 🎿☀️

Et innlegg delt av Jenny Skavlan (@jennyskavlan)

Men selv om formen har vært på topp, har det likevel vært andre ting som har bydd på utfordringer for det forelskede paret.

Da Gullestad skulle spille hovedrollen i suksessfilmen «Den 12. mann», måtte han pine seg ned nesten 16 kilo.

Ekteparet ventet dattera Åse i den verste slankeperioden, og Skavlan var nødt til å bære mye av ansvaret hjemme.

- Da Thomas måtte ned i vekt, ble han veldig gretten, og sykelig svak. Jeg var kjempegravid og trengte all støtte. En sterk mann som kunne bære meg. Men det var han jo aldri i nærheten av. Det ville heller vært jeg som måtte ha båret ham, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

Dagbladet har ikke lykkes å få en kommentar fra Jenny Skavlan.