Eveline Karlsen:

- Det er sårbart

Influenseren tar stadig på seg nye prosjekter. Nå innrømmer hun at det tidvis kan oppleves skummelt.

GRÜNDER: Eveline Karlsen har flere jern i ilden, men legger ikke skjul på at det tidvis kan by på problemer. Foto: Instagram / @evelinekarlsen
GRÜNDER: Eveline Karlsen har flere jern i ilden, men legger ikke skjul på at det tidvis kan by på problemer. Foto: Instagram / @evelinekarlsen Vis mer
Publisert

I TV 2-serien «Bloggerne», har seerne gjennom flere sesonger blitt bedre kjent med Skien-jenta Eveline Karlsen (30).

For de som har fulgt Karlsen en stund kan man se at hun slett ikke hviler på laurbærene, men at hun stadig har mange prosjekter hun jobber med og alltid er på farten. Nå røper hun suksessoppskriften.

- Akkurat nå befinner jeg meg i New York. Det er litt jobb, men hvilken jobb er foreløpig hemmelig. Skal også sies at det er litt hygge involvert i reisen også. Begge er heldigvis lett å kombinere for min del, forteller Karlsen.

Flere boligkjøp

Selv om Karlsen foreløpig holder nye prosjekter tett til brystet, er det flere ting som slett ikke har vært like hemmelighetsfullt.

For de som følger 30-åringen på Instagram har man fått se at hun både har kjøpt, pusset opp og solgt flere leiligheter.

Influenseren har nemlig tjent gode summer på sminkevideoer på YouTube, samarbeid og prosjekter. Det har også ført til at hun har nok til salt i grøten, og har hatt muligheten til å investere i en rekke eiendommer.

I 2020 slo hun til og kjøpte en tomt i hjembyen Skien for 1,9 millioner kroner. Etter det fulgte en lang boligstrid, men i september i fjor kunne hun meddele at statsforvalteren omsider hadde gitt dispensasjon til å starte byggingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer