SLUTT: Isabel Raad bekrefter på bloggen at det er slutt mellom henne og Pierre Louis Olsson for andre gang. Foto: Privat
SLUTT: Isabel Raad bekrefter på bloggen at det er slutt mellom henne og Pierre Louis Olsson for andre gang. Foto: PrivatVis mer

Isabel Raad og Pierre Louis Olsson:

- Det er slutt

På bloggen skriver Isabel Raad at det er slutt mellom henne og kjæresten Pierre Louis Olsson.

Søndag avslørte den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Isabel Raad (24) at det er slutt mellom henne og kjæresten Pierre Louis Olsson (24), som hun møtte på det skandaleombruste hotellet i 2015.

- Dessverre har vi valgt å gå fra hverandre. Det har vært veldig tungt for oss en stund nå, da begge har vært forberedt på at dette kom til å skje før eller siden, skriver hun på bloggen.

Ifølge Raad går duoen fra hverandre som venner, uten dramatikk.

- Jeg er så utrolig glad i Pierre og det kommer jeg for alltid til å være. Han er virkelig verdens fineste person med et hjerte av gull, skriver hun blant annet.

Det har foreløpig ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med det tidligere paret.

Slutt for andre gang

Det var under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2015 paret møttes før første gang. Kort tid etter oppsto det god musikk mellom duoen, men to år etter tok forholdet slutt.

I år startet imidlertid ryktene å sverme om at duoen skal ha funnet tilbake til hverandre igjen, noe de også den gang bekreftet via Raad sin blogg.

- Jeg har vært så nervøs for dette, fordi det har vært så digg å date og bare være oss, uten alle, sa Raad blant annet i videoen.

Miss you love 🖤 @pierree.louis

Et innlegg delt av ISABEL S. RAAD (@isabelsraad)

- Forholdet vårt nå er vennskapelig. Vi har lagt all gammel «beef» bak oss. Vi har en fin dialog, og en god tone, sa hun den gang.

Olsson fortalte også at han ikke lot seg påvirke av ryktene om ham og ekskjæresten Martine Sjøhaug (24), som også var Raads sin bestevenninne tidligere.

- Folk spekulerer alltid og får tro det de selv vil. De har i hvert fall feil. Det er litt sykt, fordi noen tror fortsatt det er et PR-stunt. Det hadde vært rart om vi skulle «faket» det fortsatt, forklarte han.

KJÆRESTERYKTER: Mathias Pettersen avslører sannheten bak bildet som skape ryktestorm i 2015. Bildet viser Mathias i het omfavnelse med «Paradise»-venninne Isabel Raad. Mathias var blant gjestene i denne ukas «Pærra-preik». Se hele programmet her: https://youtu.be/hq7mKzHqmbE Vis mer

Trekantdrama

I 2015-versjonen av «Paradise Hotel» var det Olsson og partneren Martine Sjøhaug som stakk av med seieren. Etter hjemkomsten til Norge ble de to raskt kjærester, men i juli 2015 kom nyheten om at de tidligere turtelduene hadde gått fra hverandre.

Overfor Se og Hør kunne Olsson den gangen bekrefte at han hadde vært utro ved flere anledninger, noe han angret sterkt på.

I november samme år skrev Olsson på sin blogg at han var forelsket på nytt, denne gang i Isabel Raad.

«Nå vet dere det - jeg og Isabel dater. Jeg liker henne kjempegodt og har gjort alt for å vinne hennes tillit. Vi har virkelig bra sammen og jeg har aldri opplevd en sånn kjemi med ei jente før. Jeg vet ikke hva jeg har vært tidligere i livet mitt, men nå er jeg forelsket», skrev han den gang.