Sia:

- Det er smertefullt og givende

Artisten adopterte to tenåringsgutter i fjor.

NY HVERDAG: I løpet av ett år har artisten Sia Furler både blitt mor og bestemor. Foto: Todd Williamson/January Images/REX/NTB
NY HVERDAG: I løpet av ett år har artisten Sia Furler både blitt mor og bestemor. Foto: Todd Williamson/January Images/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I januar i fjor overrasket den australske og mystiske sangstjernen Sia Furler (45) mange da hun nesten tilfeldig avslørte at hun hadde blitt mor.

Det var i et intervju med GQ at hun i en bisetning fortalte at hun hadde adoptert en sønn.

Fem måneder seinere kom det derimot fram at hun ikke bare hadde adoptert én gutt, men to.

- Jeg adopterte to sønner i fjor. De var begge 18 - nå har begge to blitt 19. De ble for gamle for fosterforeldre. Jeg elsker dem, delte hun da i et intervju med «The Morning Mash Up» intervjuet, ifølge People.

Ble bestemor

Nå åpner «Titanium»-stjernen, som er godt kjent for å skjule ansiktet sitt, seg om morsrollen.

- Det er vanskelig. Det har både vært smertefull og givende. Alt jeg egentlig kan si er at jeg bare må minne dem på om at jeg er her for dem. At jeg aldri kommer til å dra av gårde og at jeg elsker dem, forteller hun i et intervju med «The Project», ifølge People.

- Jeg tror det er skummelt for dem at noen sier: «jeg kommer alltid til å elske deg» når du har bodd i 28 ulike fosterhjem hele livet, legger hun til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer