Kim Kardashian:

- Det er til å le av

Fansen er ikke nådig i tilbakemeldingene.

IKKE OVERBEVIST: Kim Kardashian delte en reklamevideo fra eget kjøkken. Det gikk ikke etter planen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
IKKE OVERBEVIST: Kim Kardashian delte en reklamevideo fra eget kjøkken. Det gikk ikke etter planen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Kim Kardashian (42) kritiseres opp og ned jevnlig, om det være for utseendet, uttalelser eller redigerte bilder.

Da realitystjerna nylig delte en video på Instagram merket som reklame, var også kritikken til stede - men ikke i en like seriøs tone som tidligere. Fansen latterliggjør nemlig 42-åringens forsøk på å selge inn et plantebasert produkt.

Hvorfor? Det har ingenting med selve produktet å gjøre.

Tror ikke på henne

I videoen presenterer Kardashian et plantebasert produkt, som hun steker i en airfryer - også kjent som en luftfrityrkoker. Hun skryter av at hun som «en opptatt mor» alltid ser etter enkle og raske løsninger for å gi familien mat.

Kim Kardashian har flere ganger vært åpen om at hun stort sett spiser plantebasert mat. Dette gjelder også barna, men de får også fisk.

I Instagram-videoen ser man firebarnsmora legge maten i airfryeren, og seinere servere den på en tallerken. Fansen kjøper imidlertid ikke det Kardashian forsøker å presentere.

«Du kan fremme nesten alle andre produkter enn mat og matlaging. Vi alle vet at du ikke løfter en finger på enkle hjemmeoppgaver», skriver en følger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer