AVVISER ROMANSERYKTER: Camilla Romestrand avviser gjennom sin manager ryktene om at hun dater prins Harry. Foto: WENN/Scanpix
AVVISER ROMANSERYKTER: Camilla Romestrand avviser gjennom sin manager ryktene om at hun dater prins Harry. Foto: WENN/ScanpixVis mer

- Det er usanne rykter

Camilla Romestrand (30) avviser det påståtte forholdet med prins Harry (26).

||| (Dagbladet): Dagbladet skrev tidligere i dag at den britiske avisa News of the World melder at Storbritannias prins Harry (26) for tida dater den norske rockeartisten Camilla Romestrand (30).

Her hjemme ble saken først omtalt på seher.no. Samtidig har nyheten om prinsens mulige romanse med en norsk jente spredd seg over store deler av kloden.

I løpet av dagen var historien om det påståtte forholdet gjengitt i USA, Canada, Nederland og Tyskland, i tillegg til Norge og Storbritannia.

- Usanne rykter Romestrand selv er for tida i USA med bandet Eddie The Gun. Dagbladet ba tidligere i dag manager Alex Fredericks om en kommentar fra Romestrand.

- Det er usanne rykter, svarer hun kort i en e-post gjennom sin manager. 

Prins Harry har i flere år vært sammen med Chelsy Davy. De to gjorde det slutt tidligere i år, etter å ha kjent hverandre i fem år. 

Ifølge News of the World er det Romestrand selv som skal ha fortalt om det påståtte vennskapet med prinsen til sine egne venner.

- Hun betrodde seg til et lite knippe mennesker om vennskapet med Harry. Hun snakket om å overnatte på «The Palace». Hun sier han var en gentleman, men røper ikke så mye annet, sier en kilde til News of The World ifølge seher.no.

Avviser romansen Ifølge kilden ønsker ikke Romestrand å være åpen om forholdet til prinsen, ettersom hun frykter det kan komme til å overskygge musikken, skriver de.

Men det er ikke bare den 30 år gamle artisten som avviser forholdet til den yngste engelske prinsen.

Hennes far, Magnar Romestrand, humrer lett når Dagbladet spør om oppslagene i britisk presse. Han er likevel svært hemmelighetsfull, og ønsker verken å bekrefte eller avkrefte om de stemmer.

- Hehe, nei dette må du snakke med noen andre om, sier han.

- Du synes ikke det er greit å få avkreftet dette, dersom det ikke stemmer?

- Nei, jeg har ingen kommentar til dette, sier han høflig men bestemt, før han legger på røret.

Til VG Nett går han derimot lenger i å avkrefte romanseryktene.

- Dette er bare tull. Jeg snakket med Camilla i går. Mer vil jeg egentlig ikke si, sier han.

Fra Ørsta Romestrand er opprinnelig fra Ørsta, men ifølge nettstedet Nyttiuka.no har hun bodd i London siden hun var 17 år. De skriver videre at hun er blitt kalt dronningen av MySpace, og at hun nå er i ferd med å slå igjennom i USA.

Hun spiller i bandet Doll's House, som nå har skiftet navn til Eddie The Gun.

Det har hittil ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Romestrand direkte.

KNYTTES TIL NORSK JENTE: News of the World hevder at Prins Harry dater norske Camilla Romestrand. Foto: Stella Pictures
KNYTTES TIL NORSK JENTE: News of the World hevder at Prins Harry dater norske Camilla Romestrand. Foto: Stella Pictures Vis mer