UTEN PETTER: Mari Haugersveen har byttet ut ekskjæresten Petter Pilgaard med de tre jentene Therese Haugsnes, Linni Meister og Carina Dahl (t.h.) i reality-serien «Tigerstaden». Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
UTEN PETTER: Mari Haugersveen har byttet ut ekskjæresten Petter Pilgaard med de tre jentene Therese Haugsnes, Linni Meister og Carina Dahl (t.h.) i reality-serien «Tigerstaden». Foto: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

- Det er veldig rart å være her uten ham

Men Mari Haugersveen kunne ikke blitt sammen med eksen Petter Pilgaard igjen.

BERGEN (Dagbladet): I dag presenterte TV 2 sitt høstprogram i et regntungt Bergen. Blant TV-profilene som var på plass, var «Tigerstaden»-aktuelle Mari Haugersveen.

- Rart Fjorårets høstlansering brukte Haugersveen og kjæresten Petter Pilgaard, kjent fra realityen «Petter elsker Mari», på å annonsere at de var forlovet. I mai var forlovelsen brutt og forholdet over.

- Det er veldig rart å være her uten Petter. Vi har jo vært på høstlanseringa og «Gullruten» sammen i tre-fire år nå, sier hun til Dagbladet.

Haugersveen er likevel veldig klar på å ta fatt på et nytt reality-eventyr hvor eksen er byttet ut med «glam»-trioen Therese Haugsnes, Linni Meister og Carina Dahl.

- Det er veldig annerledes, og ganske mye lettere. Et kjæresteforhold er så mye mer intimt, og i «Petter elsker Mari» ble det veldig mye fokus på problemene våre. Det blir mye mindre drama! sier hun og ler.

- Typiske ekskjærester - Hvordan er forholdet mellom deg og Petter i dag?

- Vi har et veldig normalt ekskjæresteforhold. Vi er venner, men det er ikke naturlig å henge sammen.

Haugersveen innrømmer at bruddet, som TV-seerne får ta del i i realityen som sendes på TV 2 Bliss, ikke var lett.

- Brudd er kjipt for alle. Men det er spesielt kjipt når alle som mener noe om at man er sammen, også skal mene noe om at det ble slutt, sier hun.

Da vi spør om vi kommer til å få se noe romantikk for Maris del i den nye serien, blir hun med ett taus.

- Kanskje? Vi får jo se, da, sier hun med et lurt glis.

DEN GANG DA: Nyforlovede Petter Pilgaard og Mari Haugersveen på TV 2s høstlansering for ett år siden. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Nyforlovede Petter Pilgaard og Mari Haugersveen på TV 2s høstlansering for ett år siden. Foto: Stella Pictures Vis mer