Ulrikke Falch:

- Det fineste han har gjort, er å slå opp med meg

Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg gjorde det slutt fire ganger på fire måneder.

BRUDD: Ulrikke Falch (22) og Henrik Elvejord Borg (24) var et par i fire måneder, før forholdet tok slutt i januar i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Ulrikke Falch (22) og Henrik Elvejord Borg (24) var et par i fire måneder, før forholdet tok slutt i januar i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I september i fjor ble det kjent at «SKAM»-skuespilleren Ulrikke Falch (22) hadde funnet kjærligheten med «Ex on the Beach»-deltakeren Henrik Elvejord Borg (24).

Forholdet fikk svært mye oppmerksomhet, og Falch fikk mange negative tilbakemeldinger og opplevde å bli hetset etter at kjærestenyheten ble kjent.

I januar i år tok forholdet mellom Falch og Borg slutt, og i en ny episode av podkasten «Ida med hjertet i hånden» med Ida Fladen, forteller «SKAM»-stjerna åpenhjertig om forholdet som bare varte i fire måneder.

Falch er en profilert feminist og har lenge kjempet kampen mot blant annet kroppspress - og mange reagerte på at en feminst hadde fått romantiske følelser for en reality-deltaker som dyrket maskulinitet og et «fuckboy»-image. Hun opplevde svært mye hets - og pågang i mediene da nyheten kom i fjor høst.

- Ville motbeviste folk

I podkasten forteller Falch sin side av saken, og sier at hun fryktet tilbakemeldingene etter at de ble sammen, og at hun ville motbevise det folk mente om dem.

Mange dømte forholdet nord og ned fordi de var så forskjellige, og nå innrømmer Falch at hun «fikk en faen i seg» og ville motbevise folks fordommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer