Alec Baldwins kone:

«Det finnes ingen ord»

Hilaria Baldwin bryter tausheten og sender sine kondolanser etter den tragiske skyteulykken.

SKUTT: Her avfyrte skuespiller Alec Baldwin skudd ved et uhell under filminnspilling. En person døde i hendelsen. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var natt til fredag i forrige uke at filmfotograf Halyna Hutchins (42) døde etter at skuespiller Alec Baldwin avfyrte et rekvisittvåpen som traff Hutchins i brystet. Hun ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Hendelsen skjedde under innspillingen av filmen «Rust». Filmens regissør Joel Souza ble også truffet, men han ble skrevet ut fra sykehuset like etter.

«Finnes ingen ord»

På sin egen Instagram sender nå Baldwins kone, Hilaria Baldwin, sine kondolanser til den avdødes familie.

«Mine tanker går til Halyna. Mannen hennes og hennes sønn. Til familien og deres elskede. Og til min Alec. Det finnes ingen ord, fordi det er helt umulig å uttrykke det sjokket og den sorgen en så tragisk hendelse fører med seg», skriver hun i innlegget.

Alec Baldwin skal ha siktet på kameraet da skuddet gikk av under filminnspillingen, som skal ha foregått i en kirke på settet. Souza opplyste, ifølge rettsdokumenter, at han under innspillingen av scenen hørte en lyd og deretter et høyt smell.

Souza så at Hutchins holdt seg på magen og sa at hun hadde vondt. Så skjønte han at de begge to blødde. Hutchins falt bakover, før hun segnet om på gulvet, skrev Reuters like etter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.