- Det føles litt som om jeg har sneket i køen

Jenny Skavlan overveldet over å få lede Melodi Grand Prix.

KJÆLEDEGGE: MGP-programleder Jenny Skavlan er glad for den frie barndommen i Skavlan-familien. Her med bassethunden Bror, familiens lille kjæledegge.Foto: KRISTIN SVORTE
KJÆLEDEGGE: MGP-programleder Jenny Skavlan er glad for den frie barndommen i Skavlan-familien. Her med bassethunden Bror, familiens lille kjæledegge.Foto: KRISTIN SVORTE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet, God torsdag):

Jenny Skavlan (26) leder an. Fører fram i labyrinten på NRK Marienlyst. Så mange ganger på kryss og tvers, med så mye historie i veggene. Det er umulig å klandre henne for å trøble litt med å finne fram til kantina.

Hun har nettopp tatt sats og hoppet igjen. Denne gangen er fallhøyden om mulig enda større enn da hun hoppet i fallskjerm og i hoppbakken i TV 3-serien «Fritt fall».

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer