Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Det føltes som jeg skulle møte veggen

Avicii om hvorfor han måtte ta en pause.

SA STOPP: Det svenske stjerneskuddet måtte ta en pause etter sykdom. Nå forklarer han hvorfor. Foto: NTB Scanpix
SA STOPP: Det svenske stjerneskuddet måtte ta en pause etter sykdom. Nå forklarer han hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tidligere denne måneden fortalte Tim Bergling (25), best kjent under artistnavnet Avicii, til nettsiden Billboard at han trengte en pause. 

I september valgte den svenske superstjernen og kansellere alle planlagte konserter i tida framover på grunn sin sviktende helse. 

Nå forklarer han til fansen hvorfor.  

- Jeg kunne ikke fortsette å presse meg på samme måte lenger. Det føltes som jeg ville møte veggen hvis jeg ikke stoppet opp litt, skriver han på Twitter

- Vil komme ny musikk I 2012 begynte problemene for det unge talentet. 

Avicii, som har gjort stor suksess verden over med låter som «Hey Brother», «Wake Me Up» og «Lay Me Down», ble innlagt på sykehus mens han var på turné på grunn av betennelse i bukspyttkjertelen. 

Tidligere i år ble han igjen fraktet til sykehuset og ble tvunget til å fjerne galleblæren.

I går skrev han på Twitter at han føler seg bedre, men at han virkelig trengte pausen han nå tar seg. 

- Jeg trengte en lengre pause for å gjenoppbygge min styrke, og for å finne ut en mindre hektisk timeplan som vil fungere over lengre tid, skriver han og legger til: 

- Jeg føler meg bedre og bedre for hver dag, og selv om jeg tar en pause fra veien, vil det komme mye ny musikk de neste seks månedene. Musikken tar jeg aldri en pause fra. 

I sommer spilte han på Bislett stadion under Findings Fesivalen, som ble hans eneste konsert i Norge i år. For tida er han aktuell med låta «The Days», der Robbie Williams medvirker. Låta er første smakebit på Aviciis album «Stories».  

Norske Kyrre tok over En av konsertene som 25-åringen måtte avlyse var elektronikafestivalen «TomorrowWorld». Norske Kyrre Gørvell-Dahll, kjent under artistnavnet Kygo, ble hyret inn til å erstatte den svenske artisten. 

- Å spille på Tomorrowland har jeg drømt om i mange år, det å spille med de største stjernene i sjangeren er virkelig stort, sa Gørvell-Dahll til Dagbladet kort tid før han skulle opptre.

Kygo ble for alvor kjent med sin remiks av Seinabo Seys «Younger», men også for den offisiell remiksen av Coldplays «Midnight» og Ed Sheerans «I See Fire». I sommer ble han signert av plateselskapet Sony.  

MED STJERNENE: Avicii har blitt en av verdens tredje best betalte DJ, kun slått av Calvin Harris og David Guetta. Her med Madonna. Foto: Stella Pictures
MED STJERNENE: Avicii har blitt en av verdens tredje best betalte DJ, kun slått av Calvin Harris og David Guetta. Her med Madonna. Foto: Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media