Premiere på «Åpent forhold»:

- Det funker ofte veldig dårlig med åpent forhold

De norske kjendisene hadde sitt å si om tematikken på det nye showet til Henriette Steenstrup og John Brungot.

ÅPENT FORHOLD: Torsdag var det duket for premieren på showet «Åpent forhold» av Henriette Steenstrup og John Brungot. Flere av landets største stjerner var kommet for å se. Fra venstre Sigrid Bonde Tusvik, Herman Flesvig og hans manager Laila Robe Ludvigsen, samt Solveig Kloppen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPENT FORHOLD: Torsdag var det duket for premieren på showet «Åpent forhold» av Henriette Steenstrup og John Brungot. Flere av landets største stjerner var kommet for å se. Fra venstre Sigrid Bonde Tusvik, Herman Flesvig og hans manager Laila Robe Ludvigsen, samt Solveig Kloppen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag kveld var det duket for den store premieren av Henriette Steenstrup (43) og John Brungot (41) sitt nye show «Åpent forhold» på Chat Noir i Oslo.

Flere av duoens gode venner, og blant landets største kjendiser, var på plass for å være de første til å se deres nye show. Selv om forestillingen ikke nødvendigvis handler direkte om åpne forhold, hadde likevel stjernene sitt å si om slike relasjoner.

- Jeg har vært ganske ryddig der. Kristen moral på akkurat det. Jeg har ikke vært i forhold som har trengt å være åpent for å overleve. Så jeg prøver å styre unna det, forteller komiker Morten Ramm (39), som tok med seg kona Anette Skarpaas på kveldens premiere.

Saken fortsetter under:

- Jeg tenker at åpne forhold ikke lever lenge. Det er et nødskrik, legger han til.

Også P3-profil og programleder Ronny Brede Aase (31) har sitt å si om den polygame relasjonen. Nylig flyttet han inn med kjæresten, Tuva Fellman (30) sin etter flere år i avstandsforhold, og det har han ikke tenkt til å endre på.

Saken fortsetter under:

- Det tror jeg ikke er noe for meg. Jeg trives veldig godt i det parforholdet jeg er i nå. Jeg synes at gleden med å være i et forhold er å oppleve livet sammen, og å bygge livet videre sammen. Det er en fin ting for meg, forteller Brede Aase.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer