Abid Raja om «Maskorama»:

- Det ga varige mén

Den tidligere kulturministeren kjenner fortsatt på kroppen at han nærmest sto på kne i nissekostymet fire lørdager på rad.

NISSEN: Forrige sesong av «Maskorama» er for lengst over, men det er ikke alle som klarer å komme seg videre. Foto: Tonje Bergmo / NRK
NISSEN: Forrige sesong av «Maskorama» er for lengst over, men det er ikke alle som klarer å komme seg videre. Foto: Tonje Bergmo / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok mange som klødde seg i hodet da Abid Raja (46) måtte ta av seg maska i fjorårets sesong av «Maskorama» - men ikke bare fordi han var mannen bak nissemaska.

Da Raja snakket med programleder Silje Nordnes (37) rett etter avsløringen ble kjent på direktesendt TV, reiste han seg nemlig opp.

Nissen, som i fire lørdager hadde vært på Nordnes' høyde, var plutselig langt høyere. Raja hadde nærmest stått i knebøy under hele deltakelsen, i et forsøk på å gjemme identiteten sin ekstra mye.

Det har derimot gjort vondt i ettertid.

Avslører smerter

- Jeg har fått trent lårmusklene disse fire ukene, sa Raja mens han ristet lett på beina, rett etter at han sendte sjokkbølger gjennom TV-ruta.

Den tidligere kulturministeren avslørte den gang at han hadde hatt «noen kramper i lårene», men påpekte at det var verdt det.

Overfor Dagbladet kan Raja nå avsløre at han fremdeles sliter med ryggsmerter. Smertene begynte å melde seg allerede tredje uka inn i programmet, og har ennå ikke avtatt nesten tre måneder seinere.

- Jeg trodde det skulle gå over i juleferien, men nå er vi i februar. Så nå har jeg ringt til en fysioterapeut. Det er et eller annet som ikke er helt bra. Så nå skal jeg til fysioterapeut neste uke, forklarer Raja.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer