Caroline Nitter:

- Det går til helvete

Influenseren ærlig om kjærligheten, og hinter om OnlyFans-comeback.

ÆRLIG: Caroline Nitter er ærlig om at det har vær en kjip sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÆRLIG: Caroline Nitter er ærlig om at det har vær en kjip sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Caroline Nitter (25) slo seg først opp som en offentlig person da hun i 2021 dukket opp i skandalerealityen «Ex on the Beach - Afterski». 25-åringen fant raskt tonen med meddeltaker Cristian Brennhovd (24).

I begynnelsen av året tok imidlertid forholdet mellom realityparet slutt, og siden har Nitter vært singel. 25-åringen har flere ganger vært åpen om at hun er en kjærestejente, men da Dagbladet møtte henne i forbindelse med en lansering tidligere denne måneden, virket det ikke å være noe nytt forhold på gang.

- Kjærligheten går til helvete. Mitt kjærlighetsliv er ikke-eksisterende. Jeg er ikke på dater'n, og jeg føler også at det ikke er noen som egentlig dater nå. Det er bare tull.

Sommerhalvåret er for mange høysesong når det kommer til dating, men Nitter forteller ærlig at livet ikke går helt på skinner for tida.

- Jeg har det OK pluss. Det er «work in progress», men det går oppover og ikke nedover. Det har vært litt sånn «when it rains it pours» i sommer, så jeg har vært litt nede - men jeg føler det er greit det også.

- Livet er ikke helt tipptopp akkurat nå, og det er jeg ikke så glad i å vise, innrømmer influenseren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.