Tom Tvedt og Kjersti Stenseng:

- Det handler om å være kjærester og støtte hverandre som mennesker

Det profilerte paret sto begge i stormer da julefreden skulle senke seg.

KJÆRESTER: Idrettspresident Tom Tvedt og partisekretær i Arbeiderpartiet Kjersti Stenseng. Her fra Idrettsgallaen i 2016. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
KJÆRESTER: Idrettspresident Tom Tvedt og partisekretær i Arbeiderpartiet Kjersti Stenseng. Her fra Idrettsgallaen i 2016. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jula ble aldri helt slik idrettspresident Tom Tvedt (49) så for seg. Både han og samboer Kjersti Stenseng sto i stormen da julefreden skulle senke seg.

For Tvedt sto midt oppi nok en innsynsrunde i norsk idrett, mens Stenseng som partisekretær i Arbeiderpartiet var involvert i Trond Giske-saken.

- For oss ble dette …, sier Tvedt innledningsvis før han stopper seg selv og begynner på nytt. Det er tydelig at julen ikke ble som samboerparet hadde sett for seg.

- Rar øvelse

- Styret bestemte seg for å legge ut de siste kvitteringene av i alt 24 000 bilag i slutten av desember for å bli ferdig i 2017. Da ble det tett opp til jul, og mediefokuset ble stort. I tillegg fikk AP og Kjersti den runden som alle kjenner til. Det er også en tung sak. Jeg skal være så ærlig og innrømme at vi ikke har hatt så mye juleferie i år, sier Tvedt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer