Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand:

- Det har blitt ekstremt lite søvn

I januar feirer stjerneparet ett år som foreldre.

BARNEFRI: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand hadde en hel kveld barnefri for første gang lørdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARNEFRI: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand hadde en hel kveld barnefri for første gang lørdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Seinere denne måneden er det ett år siden stjerneparet Samantha Skogrand (30) og Emil Hegle Svendsen (34) ble foreldre for første gang. Paret delte selv den glade nyheten om at den lille gutten hadde kommet til verden, og bare kort tid seinere kunne de også avsløre at han hadde fått navnet Magnus.

Da Dagbladet møtte paret i forbindelse med Idrettsgallaen på Hamar lørdag, kunne de to avsløre at de for første gang siden de ble foreldre, hadde barnefri.

- Det er første kveld uten barn, en hel kveld. Så nå kan vi faktisk kose oss litt, sier Skogrand, og legger til at de skal ha barnefri fram til søndag.

På spørsmål om det betyr at det blir en rolig kveld for å slappe av og sove ut, innrømmer 30-åringen at det frister, men at de trolig blir med på festen etter utdelinga.

- Jeg lener litt mot å kanskje ta en litt tidligere kveld og nyte en hel natt med søvn og hotellfrokost, det er liksom det jeg gleder meg til, sier hun, og fortsetter:

- Men jeg tror det blir veldig gøy i kveld, så vi må ta oss en liten fest.

- Ja, det må vi, skyter Hegle Svendsen inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer