Rita Ora:

- Det har gått for langt

Fansen sier klart ifra.

SPESIELT: Rita Ora overrakser fansen på sosiale medier. Foto: Henry Nicholls / REUTERS / NTB
SPESIELT: Rita Ora overrakser fansen på sosiale medier. Foto: Henry Nicholls / REUTERS / NTB Vis mer
Publisert

Kosovoalbansk-britiske Rita Ora (32) har gjort seg bemerket både som sanger, låtskriver og skuespiller - og har blant annet vist hva hun er god for i «Fifty Shades of Grey»-filmene.

Torsdag delte hun en bildekarusell med sine over 16 millioner følgere. En detalj ved bildene har imidlertid fått kommentarene til å renne inn fra fansen.

Årsaken? Det noe spesielle antrekket.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

På bildene er Ora kledd i strømper som når henne til låret, et svart skinnskjørt, en skinnvest med hette, store solbriller, et langt brunt skjerf, en svart balaklava og sist men ikke minst: oransje, hårete boots.

Ifølge kommentarfeltet falt ikke det oppsiktsvekkende antrekket i god jord hos følgerne. På under et døgn har innlegget fått over 300 kommentarer fra forvirra fans.

«Når mote går for langt», skriver en i kommentarfeltet, mens en annen skriver:

«LOL, hva i all verden er det».

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

En tredje følger skriver: «Er det deg Rita? Det er litt vanskelig å se».

«HJELP! Innbruddstyven kommer», kommenterte en fjerde.

Tv-personligheten Savvas Morgan (34), kjent profesjonelt som Vas J Morgan, er derimot en av de få som virker begeistret for Ora sitt antrekk og kaller henne «stilig» i kommentarfeltet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer