Kjendisenes sommerminner:

- Det har vært ganske krise

Noen tok noen glass for mye mens andre lå inne med kjærlighetssorg. Les kjendisenes morsomste ferieminner!

MIMRER TILBAKE: Kjendisene deler sine morsomme sommerminner med oss. Foto: NTB
MIMRER TILBAKE: Kjendisene deler sine morsomme sommerminner med oss. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fellesferien nærmer seg slutten og for mange har hverdagen kommet tilbake. Når høsten nærmer seg kan det være godt å mimre tilbake til lysere dager og morsomme minner.

Dagbladet har tatt en prat med en håndfull kjendiser for å høre om hva som har vært deres mest minneverdige sommer!

Da vi møtte Kristin Gjelsvik (35) før årets VG-lista, gledet hun seg stort til en tur til Spania med sønnen Falk (3). Influenseren dro på ferie alene, ettersom hun tidligere denne sommeren kunne avsløre at det var brudd med samboeren Dennis Poppe (31).

SOMMERFERIE: Vi har tatt en prat med kjendisene om deres ferieplaner. Video: Rød Løper. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Gjelsvik er godt kjent i området i Spania, ettersom foreldrene hennes disponerer et feriehus der nede. Det har gjort at 35-åringen har flere gode minner fra stedet.

- Hva vil du si er ditt morsomste ferieminne?

- Oi, det er jo mange av de! Men det må kanskje bli første gangen jeg ferierte med en venninne i Spania. Vi var 16 år og tok tatovering etter dagsfylla. Klassisk tur hvor man tenker «jeg burde ikke dra til den tatoveringssjappa etter fire tequila-shot», forteller Gjelsvik lattermildt og legger til:

- Det ble hele to tatoveringer og en piercing i navlen, så det var jo interessant. Man vil jo aldri glemme akkurat den ene turen.

Spaniaturen ga trolig mersmak på tatoveringer ettersom influenseren nå er å se med flere kunstverk på kroppen.

Å gjøre noe man muligens vil angre på seinere i livet når man er på tur med venner, er ikke Gjelsvik alene om. Rapperen Kamelen (29), hvis egentlige navn er Marcus Kabelo Møll Mosele, kunne også fortelle oss om et ferieminne som inneholdt en liten dråpe for mye.

Hans beste sommerminne er fra første gangen guttegjengen tok turen til varmere strøk.

ELLE-festen: Jan Thomas og Harlem Alexander om festing og ferieplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Morsomste ferieminne må være Spania første gangen jeg var der som ung gutt og fikk lov å dra med gutta. Vi fikk smake på absint og lå og brakk oss mer enn vi hadde det gøy ute i sola, men det var en hyggelig tur, forteller han med et smil.

- Alt gikk galt

Marna Haugen (41) har vært opptatt denne våren med å flytte inn i et nytt hus, etter at hun og ektemannen Ørjan Burøe (48) gikk hver til sitt rett før jul.

Derfor gledet hun seg stort til å nyte noen avslappende dager i Frankrike denne sommeren. Hun kunne likevel mimre tilbake til en tur for flere år siden - som ikke var like avslappende.

- Det var én Tyrkia-tur som var ganske krise!, kan 41-åringen innrømme til Dagbladet.

RANET: Ferien i Italia til Emil og Silas Massa Vasstrand gikk ikke helt som planlagt. Video: Privat / Rød Løper. Vis mer

- Hvor alt gikk galt?

- Jada, alt gikk galt. Da var det liksom feil hotell, feil buss, feil mat, magesyke og diaré, alt på en gang. Man må ha noen sånne turer også!, forteller hun samtidig som hun understreker at de fleste ferieturene har gått fint.

Hadde kjærlighetssorg

«SKAM»-stjernen Ulrikke Falch (26) kan også dele noen av sine kjipe ferieminner med Dagbladet.

Hun minnes best sommeren der hun lå inne og var lei seg over et forhold som hadde tatt slutt.

SOMMERPLANER: Vi tok en prat med Andreas «TIX» Haukeland om sommerplanene og gjensynet med Efendi. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea. Vis mer

- Det må vel være da jeg hadde kjærlighetssorg og var 12 år, og tekstet på Nokia-mobilen min og lå inne hele sommeren, forteller hun humoristisk.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer