Gunhild Stordalen:

- Det har vært noen våkne netter og mye diskusjoner

Kastet glans over Petter Stordalens nye storprosjekt.

KLINTE TIL: Petter Stordalen og Gunhild Stordalen kysser under åpningsfesten for Clarion Hotel The Hub i Oslo.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KLINTE TIL: Petter Stordalen og Gunhild Stordalen kysser under åpningsfesten for Clarion Hotel The Hub i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag var det duket for fest på Jernbanetorget i Oslo, da Petter Stordalens nyeste prosjekt, The Hub, skulle åpnes med pomp og prakt. «Nabovarsel» har det stått på utallige plakater i Oslo sentrum i flere uker, for å signalisere hvor stor fest hotellmogulen egentlig hadde sett for seg.

Clarion-hotellet er et av de mest ambisiøse prosjektene Stordalen har tatt på seg, og etter renoveringen er det nå blitt hele 810 rom på hotellet.

Med ny, moderne fasade i gulldetaljer, kjendiser på gjestelista og flere musikalske innslag på lur, hadde mye av det som kunne krype og gå av norske kjendiser tatt turen for å kaste glans over åpningen.

Gunhild Stordalen (40) var ikledd miljøvennlige klær fra H&M for anledningen, og hun var tydelig stolt over mannens hotellåpning. Hotellkongen selv, Petter Stordalen (56), var kledd i ei jakke fra Balmain.

- Det er Petter som åpner i dag, og jeg er stolt veskebærer. Det er første gang jeg er her etter at alt er ferdig. Det har vært noen våkne netter og mye diskusjoner. Men det er fantastisk å se nå, sier Gunhild til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer