Ida Eide og Nils-Ingar Aadne

- Det har vært to uvirkelige uker

Nils-Ingar Aadne takker for støtten etter at kjæresten døde brått.

KJÆRESTER: Nils-Ingar Aadne og Ida Eide var et par i flere år. I starten av september døde Eide, 30 år gammel. Nå takker Aadne for støtten i den vanskelige perioden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJÆRESTER: Nils-Ingar Aadne og Ida Eide var et par i flere år. I starten av september døde Eide, 30 år gammel. Nå takker Aadne for støtten i den vanskelige perioden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 2. september gikk langrennsløper Ida Eide bort. Hun ble 30 år gammel, og døde etter å ha deltatt i mosjonsløpet Norgesløpet på Jessheim.

Begravelsen fant sted på fredag, og flere var til stede for å ta farvel med idrettstalentet. 30-åringens kjæreste, komiker Nils-Ingar Aadne (35), var blant kistebærerne. Han kom med rørende ord i sin tale i kirka.

- Alt er vanskelig nå. Jeg gikk fra den beste tida i livet mitt til den verste, på ett døgn. Jeg forstår ikke at du er borte, sa den tydelig rørte komikeren.

- Fantastiske Ida

Nå bryter han også tausheten om dødsfallet i sosiale medier. På Instagram har han søndag lagt ut et bilde av seg selv sammen med Eide, der han beskriver hvor vanskelig den siste perioden har vært for ham.

«For to uker siden gikk jeg fra den beste tiden i livet mitt, til den verste på et døgn. Det har vært to uvirkelige uker etter at min fantastiske Ida brått forsvant fra meg. Nok har vært skrevet om dette, men jeg har et behov for å takke for all støtten fra fjern og nær som har vært helt enestående. Og spesielt fra hennes familie. Tusen takk», skriver han til følgerne sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer