«Camp Kulinaris»-Sebastian Solberg:

- Det har vært tøft i parforholdet

Sebastian Solberg og kjæresten har vært gjennom en vanskelig periode i parforholdet, særlig da de ble gravide for tredje gang.

TØFF TID: Sebastian Solberg deler åpent om den tøffe tiden i parforholdet i sine kanaler på sosiale medier. Foto: Privat
TØFF TID: Sebastian Solberg deler åpent om den tøffe tiden i parforholdet i sine kanaler på sosiale medier. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sebastian Solberg (32) er for tida aktuell som en av deltakerne «Camp Kulinaris». Mens vi kan se Solberg med et stort smil om munnen i kokkekonkurransen viser han en mer sårbar side i sosiale medier.

Solberg har vært åpen om en vanskelig periode i parforholdet med samboeren Nicoline Anundsen (27), som han har tre barn sammen med.

Sammen med et bilde av paret har Solberg tidligere delt på Instagram at han og kjæresten har alt annet enn et perfekt forhold.

«Vi har hatt store utfordringer med både det ene og andre, vært frem og tilbake, surret det til og vært veldig uenige om flere ting, til tider kranglet så busta fyker, men og det er et stort men, det er ingen andre enn denne jenta jeg ville gått igjennom dette surret som følger med en til tider så utfordrende ting som kjærligheter kan være».

Videre skrev Solberg at han har troen på at det å jobbe med forholdet og de utfordringene man har ofte er verdt en tøff periode.

Mange skammer seg

Etter at Solberg delte det ærlige innlegget med sine over 40 000 følgere på Instagram fikk han mange meldinger i innboksen fra personer som kunne relatere seg til 32-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer