Martine Lunde:

- Det kan ødelegge

Realityprofilen sørget for at kjæresten dro forberedt inn på «Farmen kjendis».

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer
Publisert

I juni ble det kjent hvilke kjente fjes som skal kjempe om «Farmen kjendis»-seieren i 2023. Blant de nye bøndene finner vi blant annet Sofie Karlstad (25), Christopher Mørch Husby (33) og Aleksander Sæterstøl (26).

Under forrige ukes Reality Awards' Kick Off møtte Dagbladet Sæterstøls kjæreste, influenser Martine Lunde (26). Der åpnet hun seg om hvordan det var å være borte fra kjæresten da innspillingen pågikk.

«FARMEN KJENDIS»: Innspillingen av «Farmen kjendis» 2023 er i gang, og vi har tatt en prat med flere av deltakerne. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch Vis mer

Tøft å være fra hverandre

Lunde og Sæterstøl har erfaring med å være fra hverandre etter flere år i et avstandsforhold – han i Bergen, hun i Oslo.

Likevel innrømmet influenseren at det har vært tøft å ikke ha kontakt med kjæresten den siste tida.

- Vi har jo vært gjennom det her mange ganger nå – med å være fra hverandre under innspillinger og alt sånt. Men nå er jeg i den situasjonen der jeg er hjemme, og det er ganske annerledes. Jeg har savnet han masse, fortalte hun til Dagbladet.

Lunde forklarte videre at hun har tilbrakt mye tid med venner og familie for å få tida til å gå.

«MARTINE VIL HA JOBB»: I TV 2 Play sin nye serie «Martine vil ha jobb», får vi bli med influenser Martine Lunde som skal teste å være bonde for en dag, hvor hun får seg en liten overraskelse. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Ga «Farmen»-tips

Sæterstøl gjorde sitt inntog på gården med et mulig ess i ermet. Lunde har nemlig selv vært deltaker i samme program i 2019, samt i årets sesong av «Torpet kjendis».

Dermed hadde hun flere tips å gi til kjæresten før de tok farvel.

- Jeg sa at han må være seg selv, for alle som møter Aleks elsker ham. Jeg sa at han må være en ressurs inne på gården, så folk føler at de trenger ham der inne. Og at han måtte begynne å lese tidlig i gårdsboka, røper Lunde.

Til tross for at hun naturligvis kommer til å heie på Sæterstøl, la ikke 26-åringen skjul på hvilke ulemper han tok med seg som «Farmen kjendis»-deltaker.

- Han liker å slappe av, han liker å ta livet med ro, og det er ikke det man gjør mest av inne på en gård. Det at han fort begynner å kjede seg, det kan være det som fort ødelegger «Farmen»-oppholdet hans, innrømmet Lunde.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

Frykter spolert ferie

Kjærligheten mellom stjerneparet oppsto i solfylte Mexico, der de begge var deltakere i realityprogrammet «Paradise Hotel» i 2017, som Lunde for øvrig kom seirende ut av.

Siden den gang har paret holdt sammen, og sluppet seerne inn i forholdet i andre realityprogrammer, deriblant «Sofa» og «Bloggerne».

Etter Sæterstøls «Farmen»-opphold, skal duoen nyte en rolig sommer.

- Vi har ikke så veldig mange planer, det blir nok en rolig sommer. Kanskje en hyttetur, sa hun til Dagbladet.

PIKANT: I TV 2-programmet «Sofa» kommer kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl med pikante avsløringer. Video: TV 2 Vis mer

Lunde skal likevel unne seg en tur til varmere strøk, nærmere bestemt Marbella, med venninner i juli. Det vil si, dersom flystreiken ikke spolerer realityprofilens ferieplaner.

I går ble det kjent at SAS-pilotene går ut i streik, noe som blant annet rammer flere reiseglade nordmenn.

- Jeg er litt redd for at den turen til Spania går i vasken, men jeg krysser fingrene og tenker positivt. Den turen trenger jeg, det må skje, understreket Lunde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer