Lady Gaga:

- Det knuser hjertet mitt

Superstjernas berømte duettpartner er rammet av alvorlig sykdom.

LIDER: Lady Gaga åpner opp og forteller hun ble helt knust etter at Tony Bennett fikk sykdomsbeskjeden. Foto: Henry Nicholls / REUTERS / NTB
LIDER: Lady Gaga åpner opp og forteller hun ble helt knust etter at Tony Bennett fikk sykdomsbeskjeden. Foto: Henry Nicholls / REUTERS / NTB Vis mer
Publisert

Den verdenskjente stjerna Lady Gaga (35), hvis egentlige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta, deler at hun er helt knust etter at hun nylig fikk en tung beskjed.

Jazzlegenden Tony Bennett (95), hennes nære venn og duettpartner, er blitt rammet av sykdommen Alzheimers.

- Jeg har sunget med Tony i nesten ti år og det knuser hjertet mitt å se hva han går gjennom med Alzheimers sykdom.

Det forteller sangfuglen til BBC, da hun gjestet «The Zoe Breakfast Show».

KASTET KLÆRNE: Lady Gaga ankom i en rosa kjole - og kledde av seg plagg etter plagg, til hun til slutt sto igjen slik. Her med designer Brandon Maxwell. Foto: Angela Weiss/AFP. Video: CNN Vis mer

- Elsker ham

Kort tid etter den årlige Grammy-utdelingen, lettet «Poker Face»-sangeren på følelsene sine i forbindelse med den hjerteskjærende beskjeden.

Duettpartnerne som har samarbeidet i årevis, ga i 2014 ut sitt første album sammen, «Cheek to Cheek». I tillegg til å jobbe sammen, har de to artistene også rukket å utvikle et nært vennskap gjennom åra.

GODE VENNER: Lady Gaga og Tony Bennett under Grammy-utdelingen i 2015. Foto: Phil McCarten / UPI / Shutterstock / NTB
GODE VENNER: Lady Gaga og Tony Bennett under Grammy-utdelingen i 2015. Foto: Phil McCarten / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer

- Tony er en av mine favorittmennesker på hele planeten og jeg elsker ham av hele mitt hjerte, fortsetter hun.

Til tross for Bennetts sykdom, kan både han og Gaga glede seg over at de nylig ble nominert til hele seks Grammy-priser for sangene fra albumet deres «Love for Sale», som ble gitt ut i september.

Duoen kan i mellomtiden vente i spenning, fram til statuettene blir utdelt 31. januar neste år.

- BLIKKET: Bradley Cooper og Lady Gaga vant prisen for «Beste sang» under «Oscar»-utdelinga i 2019. Framføringen av sangen «Shallow» på prisutdelingen fikk noen til å ytre seg om det de mener er en enda søtere musikk for paret. Video: ABC via CNN, Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer

Sjokkerte alle

Det er hele elleve år siden superstjerna fikk sitt store gjennombrudd som artist, og ble spesielt populær da hun kom ut med megahitene «Poker Face» og «Just Dance».

Siden den gang har hun ikke vært av den sjenerte typen, og har vekket enorm oppmerksomhet blant annet for hennes mange motevalg opp gjennom årene.

I 2010 skrev hun seg imidlertid inn i motehistorien og dukket opp i en kjole laget av oksekjøtt på MTV Video Music Awards.

I ettertid har stjerna, som har blitt hyllet av Jan Thomas for sine stilforandringer, overhodet ikke sett seg tilbake, og bevist flere ganger at hun gjerne tester grenser når det kommer til mote.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer