- Det kommer til å bli fantastisk

Unni Askeland gleder seg til å besøke sin nære venn Ari Behn i London.

GLEDER SEG: Ari Behns nære kunstervenn, Unni Askaland, gleder seg til å besøke familien i London. Foto: Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet Unni Askeland - Ute til lunsj
GLEDER SEG: Ari Behns nære kunstervenn, Unni Askaland, gleder seg til å besøke familien i London. Foto: Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet Unni Askeland - Ute til lunsjVis mer

(Dagbladet:) Torsdag kveld ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (40), ektemannen Ari Behn (39), og de tre døtrene Maud Angelica (8), Leah Isadora (7) og Emma Tallulah (3), flytter til London.

Kunstner Unni Askeland har lenge vært en nær venn av Ari Behn. Nå gleder hun seg til å besøke ham og familien i London.

Aldri vært i London - Jeg tenker at dette er veldig positivt. Det kommer sikkert til å bli fantastisk, og jeg forstår dem veldig godt, sier Askeland til Dagbladet.

Kunstneren har aldri vært i London før, men 28. juni holder hun åpningsutstilling på det nystartede kunstgalleriet ArtEco, sammen med kunstkollegene Markus Brendmoe og Crispin Gurholt.

- I love New York so much I've never been to London, ler hun.

Vil knytte kontakter - Jeg håper at jeg klarer å knytte kontakter i London, slik at jeg kan få et nettverk og fortsette å reise dit. Det blir selvfølgelig lettere når Ari bor der, sier Askeland.

- Hva tror du dette får å si for Ari Behns forfattergjerning?

- Veldig mye. Jeg tror det kommer til å heve nivået hans i forhold til hvem han kommer til å omgås, sier Askeland.

Det var VG som først meldte nyheten om familiens flytteplaner.

- De flytter til London fordi de har lyst til å prøve å bo utenlands med familien i en periode. Det er lettere å reise mens barna fremdeles er små. De reiser for å få nye impulser og for at barna skal lære språk, sier Marianne Hagen, kommunikasjonssjef ved slottet.