Det lønner seg ikke å yppe med denne mannen

Ble kastet av fly - tok hevn utkledd som pilot.

SAFETY FIRST: Skuespiller Alec Baldwin spilte et «ordspill for smarte folk» da han ble kastet av flyet for ikke å overholde sikkerhetsreglene. Foto: Jemal Countess/Getty Images/AFP/Scanpix
SAFETY FIRST: Skuespiller Alec Baldwin spilte et «ordspill for smarte folk» da han ble kastet av flyet for ikke å overholde sikkerhetsreglene. Foto: Jemal Countess/Getty Images/AFP/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det gikk ikke slik han hadde tenkt det, Alex Baldwin (53), da han i forrige uke gikk om bord et fly som skulle fra Los Angeles til New York.

Skuespilleren greide nemlig å hisse på seg besetningen om bord i flyet fra selskapet American Airlines.

Spilte scrabble-spill For mens de fleste som har reist en del ikke har problemer med å innordne seg kabinpersonalets befalinger, rettet ikke Baldwin seg etter instruksene om å skru av alt elektronisk utstyr før start.

Neida, Baldwin fortsatte å spille det scrabble-lignende spillet Words With Friends på mobilen.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ.com beordret flykapteinen Baldwin ut av flyet, etter at skuespilleren i sinne over å måtte avbryte spillet hadde smelt med toalettdøra.

Han hevdet etterpå at flyet sto stille ved gaten og ikke beveget seg. Ved hjelp av sin nå deaktiverte Twitter-konto angrep han flyselskapet, ifølge TMZ.

American Airlines valgte på sin side å gå ut med en pressemelding der de skriver at «passasjeren var ekstremt frekk mot besetningen, kalte dem ved upassende navn og var grov i målet».

Tok hevn på tv Nå har Baldwin endelig fått tatt den ultimate hevnen på flyselskapet som tråkket ham på tærne.

I beste sendetid paroderte han episoden da han dukket opp i tv-showet «Saturday Night Live».

Skuespilleren, som faktisk har beklaget hendelsen overfor passasjerene som endte opp med å bli forsinket, kledde seg ut som en pilot fra American Airlines.

Deretter ytrer han en beklagelse til .. seg selv.

- Det var veldig viktig for meg å komme hit i kveld og si unnskyld til Alec Baldwin på vegne av American Airlines, sier han til latterbrøl fra publikum.

- Alec Baldwin er en amerikansk skatt og jeg skammer meg over hvordan han ble behandlet. Jeg mener, hvilken skade ville det gjort å la ham fortsette å bruke spillet sitt. Og det var ikke hvilket som helst spill, neida. Det var et ordspill for smarte folk. Hvordan våger vi å snakke stygt om den store Alec Baldwin og vi greier ikke en gang å komme oss i lufta i rute, sier han, ifølge contactmusic.

I PILOTDRAKT: Alec Baldwin (aka Capt. Steve Rogers) sier unnskyld til «den amerikanske skatten» Alec Baldwin. Faksimile: YouTube
I PILOTDRAKT: Alec Baldwin (aka Capt. Steve Rogers) sier unnskyld til «den amerikanske skatten» Alec Baldwin. Faksimile: YouTube Vis mer