Jakob Ingebrigtsen & Elisabeth Asserson

- Det må hun finne seg i

Dette er Jakob Ingebrigtsen og forloveden uenige om.

UENIGE: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson er helt uenige om spesielt en ting. Foto: Carina Johansen / NTB
UENIGE: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson er helt uenige om spesielt en ting. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert

Idrettsfenomenet Jakob Ingebrigtsen (22) fra Sandnes ble skrevet inn i historiebøkene etter sin triumf på 1500 meter i OL i Tokyo.

22-åringen fortsetter å imponere en hel idrettsverden, og naturligvis også forloveden Elisabeth Asserson (23), som stadig er å se ved hans side under mesterskap.

Overfor Nettavisen kan imidlertid paret røpe at det ikke er alt de er enige om hva gjelder Ingebrigtsen treningsteknikker.

- Betaler for gildet

Uenigheten gjelder nemlig høydehustrening, som innebærer at en utøver oppholder seg i et hus eller rom, også kalt høydehus, der man senker oksygentrykket og simulerer at man er på et høyere nivå enn det man egentlig er.

Ingebrigtsen-familien har i lang tid vært klar i sin tale hva gjelder forbudet for denne teknikken, og at Norge måtte fjerne forbudet. I 2021 ble det opphevet, men Ingebrigtsen etterlyser fortsatt ekspertise på området.

Det er liten tvil om at 22-åringen er investert i høydehustrening, og overfor Nettavisen forteller han om ulike muligheter for å installere muligheter for høydehustrening i hjemmet.

Asserson er imidlertid ikke like begeistret over at akkurat dette skal bli med hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer