Margot Robbie

- Det mest ydmykende øyeblikket i livet mitt

Filmstjerna Margot Robbie snakker ut om «Barbie»-bildene.

SNAKKER UT: Filmstjerna Margot Robbie. Foto: Shutterstock/NTB
SNAKKER UT: Filmstjerna Margot Robbie. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Neste sommer kommer spillefilmen «Barbie» på kinolerret rundt om i verden. En live-action film basert på den populære dokka.

I hovedrollene finner vi superstjernene Margot Robbie og Ryan Gosling, som henholdsvis, Barbie og Ken. Men selv om filmen ikke kommer før om et snaut år har det allerede blitt lekket bilder fra innspillingen denne sommeren.

Seint i juni dukket det opp bilder av duoen da de filmet ute på Venice Beach i Los Angeles. I et intervju på «The Tonight Show» åpner Robbie opp om hvordan det var da bildene gikk viralt på Internett.

BARBIE OG KEN: Disse bildene av Robbie og Gosling fra filminnspillingen på Venice Beach i sommer gikk viralt. Foto: SplashNews/NTB
BARBIE OG KEN: Disse bildene av Robbie og Gosling fra filminnspillingen på Venice Beach i sommer gikk viralt. Foto: SplashNews/NTB Vis mer

- Jeg kan ikke fortelle deg hvor forferdet vi var. Det ser ut som vi ler og har det gøy, men vi holdt på å dø på innsida, sier hun og fortsetter:

- Jeg tenkte at dette var det mest ydmykende øyeblikket i livet mitt.

Robbie sier at da hun skjønte de måtte filme utendørs i LA forventet hun at paparazzien kom til å være der og med de rare antrekkene forventet hun også litt ekstra publikummere.

Men da bildene fikk så mye oppmerksomhet som de gjorde møtte svært mange opp for å se på den meget offentlige innspillingen. Langt flere enn det Robbie selv hadde sett for seg.

- Jeg visste at det kom til å bli litt oppmerksomhet, og sannsynligvis ville noen bilder komme ut, men aldri så mye som det ble. Det var galskap, sier Robbie og fortsetter.

- Det var hundrevis av mennesker som så på.

BARBIE: For noen er sminke et hverdagslig ork. For Stephanie er det en livsstil. Video: Stephanie Stokkvik / YouTube. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Filmen er forventet å komme ut 23. juli 2023 og regisseres av Greta Gerwig, kjent fra blant annet Little Women og Ladybird. I tillegg til Gosling og Robbie er det også en rekke andre store stjerner som dukker opp i filmen.

Blant dem er Saoirse Ronan, Will Ferrell, America Ferrera, Simu Liu og Kate McKinnon.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer