Pernilla Wahlgren:

- Det ødela familien vår

Pernilla Wahlgren og Emilio Ingrosso var et av Sveriges hotteste par. Så brast lykken.

OFFENTLIG SKILSMISSE: Pernilla Wahlgren og Emilio Ingrosso sin skilsmisse fikk enorm oppmerksomhet i media. Her sammen med dattera Bianca Ingrosso i 2016. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKILSMISSE: Pernilla Wahlgren og Emilio Ingrosso sin skilsmisse fikk enorm oppmerksomhet i media. Her sammen med dattera Bianca Ingrosso i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De møttes under Melodi Grand Prix i 1985 og ble raskt et av Sveriges hotteste par. Kjærlighetshistorien mellom popyndlingen Pernilla Wahlgren (51) og Emilio Ingrosso (54) var på «alles» lepper, og nådde på mange måter toppen da de to giftet seg i 1993, fire år etter at deres første sønn, Oliver (29), kom til verden.

Fem år seinere fikk de datteren Bianca (24), og i 1997 kom Benjamin (22) til verden.

Men etter 17 år som par, ni år som ektepar, brast lykken og det var spikeren i kista for stjerneparet Pernilla og Emilio. Det gikk lenge rykter om både det ene og det andre, og det skulle vise seg å bli en både offentlig og skitten prosess.

Dømt i retten

I 2006 toppet det hele seg, da duoen havnet i retten og Emilio ble dømt for å ha hetset eksen, ifølge Aftonbladet. Ingrosso ble dømt til å betale 7000 kroner og ble også dømt for mishandling mot Wahlgren.

Ifølge Aftonbladet uttalte 54-åringen at han ville anke dersom han ble dømt, men i etterkant var han fornøyd med utfallet. I retten ble det brukt lydopptak av Emilio hvor han ifølge Aftonbladet truet eksen på livet og trakk fram hennes den gang nye kjæreste, Joachim Lennholm (46), som hun har sønnen Theo (12) med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer