«Jegertvillingene»:

- Det særeste var da noen ville kjøpe skittentrusa til Kristine

Ikke all oppmerksomheten «Jegertvillingene» får, er av det velkomne slaget.

«HALL»: Da tvillingene spurte Otto om han hadde fått seg «hall» før han skulle ut på fisketur oppstod det et komisk øyeblikk. Video: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(DAGBLADET): Med banneord i hver munnvik, røykpakka i lomma og børsa over armen, har de uredde «Jegertvillingene» Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen(24) tidligere jaktet på villsvin, alligator og hai i USA. Nå er det derimot hjemstedet Reisadalen de skal utforske.

24-åringene har både provosert og fascinert det norske folk siden de dukket opp på TV-skjermen i 2015, og det siste året har de merket godt på kjendisstatusen.

- I Nord-Norge får vi som regel gå i fred, men dersom vi beveger oss rundt i Oslo er det mange som kjenner oss igjen, og vil ta «selfies», sier Johanne Thybo Hansen som legger til at det i visse settinger er umulig å gå rundt uten å bli stoppa.

- På Villmarksmessa kan vi bare glemme å gå i fred. Der vil alle snakke med oss hele tiden. Det er veldig koselig, men av og til litt spesielt å ikke kunne gå i fred, sier 24-åringen til Dagbladet.no.

«-Har du pult før du kom hit, Otto?»

Jentene hadde aldri sett for seg den oppmerksomheten de har fått i forbindelse med serien, og er helt overrasket over hvordan to "einstøinger" har blitt så populære.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer