«Jegertvillingene»:

- Det særeste var da noen ville kjøpe skittentrusa til Kristine

Ikke all oppmerksomheten «Jegertvillingene» får, er av det velkomne slaget.

«HALL»: Da tvillingene spurte Otto om han hadde fått seg «hall» før han skulle ut på fisketur oppstod det et komisk øyeblikk. Video: TVNorge Vis mer

(DAGBLADET): Med banneord i hver munnvik, røykpakka i lomma og børsa over armen, har de uredde «Jegertvillingene» Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen(24) tidligere jaktet på villsvin, alligator og hai i USA. Nå er det derimot hjemstedet Reisadalen de skal utforske.

24-åringene har både provosert og fascinert det norske folk siden de dukket opp på TV-skjermen i 2015, og det siste året har de merket godt på kjendisstatusen.

MANNFOLK: Jegertvillingene har fått flere former for oppmerksomhet fra «mannfolk» etter at de ble kjent. Noen av oppmerksomhetene er litt rarere enn andre. Video: TVNorge Vis mer

- I Nord-Norge får vi som regel gå i fred, men dersom vi beveger oss rundt i Oslo er det mange som kjenner oss igjen, og vil ta «selfies», sier Johanne Thybo Hansen som legger til at det i visse settinger er umulig å gå rundt uten å bli stoppa.

- På Villmarksmessa kan vi bare glemme å gå i fred. Der vil alle snakke med oss hele tiden. Det er veldig koselig, men av og til litt spesielt å ikke kunne gå i fred, sier 24-åringen til Dagbladet.no.

UT PÅ TUR: Kristine og Johanne har med Sinnasnekker`n Otto Robsahm på tur. Hvordan det går ser du i denne sesongen av Jegertvillingene. 
UT PÅ TUR: Kristine og Johanne har med Sinnasnekker`n Otto Robsahm på tur. Hvordan det går ser du i denne sesongen av Jegertvillingene.  Vis mer

«-Har du pult før du kom hit, Otto?»

Jentene hadde aldri sett for seg den oppmerksomheten de har fått i forbindelse med serien, og er helt overrasket over hvordan to "einstøinger" har blitt så populære.

- Vi er jo bare to einstøinger fra nord som driver med hobbyen vår. Likevel er folk fascinerte av oss, sier de. Unge jenter som røyker, banner og jakter er vel kanskje ikke noe alle er vant med!

Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker`n, dukker opp i denne sesongen av Jegertvillingene og for han var det ikke banningen til jentene han slet aller mest med...

Når jentene overrumpler ham med å spørre om han har fått «hall» før turen, begynner han å le når han innser at det er sex de snakker om.

Hva sier familien og venner om all oppmerksomheten dere får?

- De støtter oss hele veien, men synes det er synd med alt negative som står om oss, sier jentene og sikter blant annet til kritikken fra folk som ikke liker at de gjør jakt til underholdning.

Negative saker til tross- jentene har mange fans, noe de spesielt merker på sosiale medier.

- Jeg tror jeg har over 200 uleste meldinger på Facebook. Flere vil også dra på villmarksdate, men vi svarer som regel ikke. Man vet jo aldri hvem som dukker opp!

Hva er den særeste forespørselen dere har fått da?

- Det må være da Kristine fikk tilbud om å selge skittentrusa si!

Johanne har også fått flere pikante snaps fra ukjente menn.

- Det er ganske drøye ting folk sender. Av kroppslige deler og sånt. Jeg skjønner ikke hvorfor de gidder.

Forbilder

Til tross for at jentene beskyldes for å være dårlige forbilder, får de også mye støtte.

- Flere har sagt at de ser opp til oss. De forteller at vi har fått opp interessen for villmarka, og flere har fortalt at vi har inspirert dem til å ta jegerprøven. Det er utrolig hyggelig å høre!

NY SESONG: Fra villsvin i USA til ryper i Norge. Denne gangen er Jegertvillingene klare for å vise oss hjemstedet Reisadalen. FOTO: Vidar Nordli-Mathisen
NY SESONG: Fra villsvin i USA til ryper i Norge. Denne gangen er Jegertvillingene klare for å vise oss hjemstedet Reisadalen. FOTO: Vidar Nordli-Mathisen Vis mer