«Jegertvillingene»:

- Det særeste var da noen ville kjøpe skittentrusa til Kristine

Ikke all oppmerksomheten «Jegertvillingene» får, er av det velkomne slaget.

«HALL»: Da tvillingene spurte Otto om han hadde fått seg «hall» før han skulle ut på fisketur oppstod det et komisk øyeblikk. Video: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(DAGBLADET): Med banneord i hver munnvik, røykpakka i lomma og børsa over armen, har de uredde «Jegertvillingene» Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen(24) tidligere jaktet på villsvin, alligator og hai i USA. Nå er det derimot hjemstedet Reisadalen de skal utforske.

24-åringene har både provosert og fascinert det norske folk siden de dukket opp på TV-skjermen i 2015, og det siste året har de merket godt på kjendisstatusen.

- I Nord-Norge får vi som regel gå i fred, men dersom vi beveger oss rundt i Oslo er det mange som kjenner oss igjen, og vil ta «selfies», sier Johanne Thybo Hansen som legger til at det i visse settinger er umulig å gå rundt uten å bli stoppa.

- På Villmarksmessa kan vi bare glemme å gå i fred. Der vil alle snakke med oss hele tiden. Det er veldig koselig, men av og til litt spesielt å ikke kunne gå i fred, sier 24-åringen til Dagbladet.no.

«-Har du pult før du kom hit, Otto?»

Jentene hadde aldri sett for seg den oppmerksomheten de har fått i forbindelse med serien, og er helt overrasket over hvordan to "einstøinger" har blitt så populære.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.