Isabella Löwengrip:

- Det stemmer at vi har et forhold

Isabella Löwengrip står overfor en rekke økonomiske utfordringer, men innrømmer at hun støttes av en spesiell person.

FORHOLD: Isabella Löwengrip innrømmer å ha et forhold til svensk milliardær, men kommenterer ikke hva slags forhold. Foto: NTB Scanpix
FORHOLD: Isabella Löwengrip innrømmer å ha et forhold til svensk milliardær, men kommenterer ikke hva slags forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For en knapp måned siden kunne den svenske toppbloggeren og gründerstjerna Isabella Löwengrip (29), også kjent som «Blondinbella», avsløre at karrieren ikke går like godt som hun har gitt uttrykk for.

Hun har ved flere anledninger åpnet seg om de økonomiske vanskene, og innrømmet at hun frykter konkurs. I tillegg har hun tatt flere avgjørende valg, som å si opp personale og lagt verdensplanene og flytteplanene til New York på is.

- Det har vært vanskelig å gå ut. Det har vært lettere å bli værende inne i mitt store hus, sier bloggeren åpenhjertig om den personlige krisen i et nytt intervju med Expressen.

Til tross for økonomiske problemer, ser det likevel ut til at Löwengrip har mye å glede seg over i hverdagen. Allerede i august kunne 29-åringen avsløre at hun hadde funnet kjærligheten på nytt, etter skilsmissen fra eksmannen Odd Spångberg i 2017. Hun har likevel ikke uttalt seg direkte om sin nye kjæreste.

Mannen Löwengrip nå bekrefter å ha et forhold til, er den 52 år gamle milliardæren og eiendomsutvikleren Erik Selin. De to har blant annet vært avbildet hånd i hånd i sommer, og «Blondinbella» har ved enkelte anledninger delt noen relativt uskyldige bilder av Selin på sin Instagram-profil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer