- Det svartna for meg

Kristoffer (31) ble angrepet av tre hunder under TV-innspilling.

(Dagbladet): - Jeg tror det svartna for meg på det verste. Alt som stod i hodet mitt var bare at jeg måtte synge siste strofe, sier Kristoffer Hatlestad (31) til Dagbladet.

I sesongpremieren av gameshowet «Killer karaoke» som går på TV i kveld, får man se Hatlestad i aksjon mot tre store, svært viltre hunder.

Utkledd i en polstret drakt og postveske over skulderen må han bringe pakker fra et sted til et annet, mens han blir angrepet av de griske hundene.

• Se det elleville klippet øverst i artikkelen!

- Jeg følte meg mørbanka Selv liggende på gulvet med tre hunder over seg tenkte 31-åringen bare på at han måtte fortsette å synge. Konseptet går nemlig ut på det - at uansett hva som skjer, så må man ikke slutte å synge.

Klarer man det, kan man håve inn pengepremien på 50 000 kroner.

- Når jeg lå der på slutten så var jeg sikker på at den hunden skulle bite av meg akillessen, forteller Hatlestad.

- Hvordan følte du deg etterpå?

- Jeg følte meg mørbanka. Det var som å ha fått rundjuling, som om jeg hadde blitt banka skikkelig opp, sier han.

- Fornøyd med innsatsen Til vanlig jobber 31-åringen som TV-redigerer, og er vant til å være bak kamera og ikke foran. Likevel tror han det blir gøy å se seg selv bli banka opp av tre hunder på TV.

- Jeg tror det blir stas. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen. Det viktigste for meg var med å få med den siste linja av sangen, og det tror jeg at jeg klarte, sier han, og forteller at det var en venn av ham som tipsa han om programmet.

- Jeg følte meg kalla med en gang jeg hørte om det. Jeg trengte et kick, og tenkte at «dette må jeg bare gjøre», sier han.

Det er Øyvind Rafto og Anders Hoff, også kjent fra humortrioen «Raske Menn» som er programledere for «Killer Karaoke».

Konseptet heter opprinnelig «Sing if you can», og er et «Jackass»-konsept.