«Farmen Kjendis» 2018:

- Det tok lang tid før de andre klarte å se forskjell på oss

«Jegertvillingene» avslører hva som skiller dem fra hverandre.

LIKE: Slik ser du forskjell på Jegertvillingene i Farmen Kjendis. Kristine og Johanne Thybo Hansen viser hvordan man ser forskjell. Video: Julie Solberg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag var det duket for pressevisning av den første episoden av den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Flere av deltakerne var selv til stede, deriblant Erlend Elias, Frank Løke, samt «Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen.

Sistnevnte har tidligere uttalt at folk ofte har problemer med å skille dem fra hverandre, og det viste seg og også være tilfelle for flere av årets deltakere på «Farmen Kjendis.»

- Erlend Elias sleit veldig den første uka. Vi vet ikke om han kunne navnene våre en gang, forteller tvillingene, og legger til at de ofte utnyttet likhetene til sin fordel under gårdsoppholdet.

Som to dråper vann

De eneggede tvillingene er slående like. Til og med kjærestene deres har tatt feil noen ganger. Til Dagbladet kan de avsløre hva som skiller de to.

- Kristine har piercing på høyre side, og jeg har på venstre, sier Johanne.

  • Se video øverst i saken!

Uten å avsløre detaljer fra «Farmen Kjendis», kunne Kristine og Johanne fortelle at dersom den ene av dem havnet i en vanskelig situasjon, prøvde de å hjelpe hverandre og utnytte at folk ikke så forskjell.

FORSKJELL: Johanne og Kristine forklarer at man må se på hvilken side de har piercing på, for å lettere se forskjell på dem. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FORSKJELL: Johanne og Kristine forklarer at man må se på hvilken side de har piercing på, for å lettere se forskjell på dem. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Jeg tryglet Kristine om hun kunne bytte med meg, sier Johanne til Dagbladet.

«Jegertvillingene» forteller videre at det imidlertid ikke bare var utseendet som brakte med seg fordeler. Det å ha hverandre som støtte på gården, var svært positivt, ifølge dem selv.

- Vi samarbeider godt. Vi kan begge bli fort sinte, men vi tåler det fra hverandre. Og dersom noe var tungt, og vi trengte å snakke med noen, så hadde vi hverandre, som vi kjenner veldig godt, forklarer søstrene.

Saken fortsetter nedenfor.

Klipp fra «Jegertvillingene» på TV Norge, 2017 Vis mer

Testet kjæresten

Det er imidlertid ikke bare på gården likheten mellom tvillingene har forvirret mennesker rundt dem. Til og med kjærestene deres har hatt problemer.

- De klarte å skille oss, men de har tatt feil et par ganger, sier de.

Kristine legger ikke skjul på at hennes kjæreste, Robert Bjørklund i begynnelsen kalte tvillingene for «du» for å ikke ta feil.

Overfor Dagbladet har de tøffe nordlendingene tidligere fortalt at de testet kjærestene sine ved å late som de var hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

QUIZ: «Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen fikk en utfordring i forkant av Gullruten. Førstnevnte viste også fram kjæresten på den røde løperen. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

- Han (Robert) gikk og la seg, og så gikk Johanne ned og krøp under dyna hans. Men jeg tror han fort merket at det ikke var meg. Han sa i hvert fall det, sa Kristine.

Til tross for at TV-profilene er tvillinger, forklarte de at de ikke lenger har samme smak når det kommer til menn. Tidligere falt de gjerne for samme karer.

- Det var veldig ofte kameratene til storebrødrene våre. Men det ble ingen konflikt av det. Vi var begge skitunger og de var altfor gamle for oss. Vi har ganske lik smak, men jeg er ikke forelsket i hennes type, og hun er ikke forelsket i min type for å si det sånn, forklarte Kristine.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer