Darius Campbell Danesh:

- Det tok livet av ham

Deler nye detaljer etter kjærestens død.

DØDE: Darius Campbell Danesh døde mens han sov i august i fjor. Foto: S Meddle/ITV/REX/NTB
DØDE: Darius Campbell Danesh døde mens han sov i august i fjor. Foto: S Meddle/ITV/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av august i fjor ble den tidligere «Pop Idol»-deltakeren Darius Campbell Danesh (41) ble funnet død i sitt eget hjem.

En liten måned seinere konstaterte rettsmedisineren at 41-åringen døde etter å ha pustet inn det giftige stoffet etylklorid. Dødsfallet ble erklært som en ulykke.

Obduksjonsdokumenter fra The U.S. Sun listet opp «giftige effekter av kloretan» samt «kvelning» som årsaker til hans død.

Kloretan er lett tilgjengelig på apotek som en smertestillende spray. Stoffet har også en historie med å bli inhalert som et rekreasjonsmiddel

Under en Pink-konsert lørdag kastet noen det som virker å være akse fra en død person opp på scenen. Video: Twitter. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

Nå har derimot kjæresten hans, Lauren Cheek (30), delt nye detaljer etter hun på tragisk vis mistet Danesh.

Overfor The Sun forteller hun nemlig at hjertet hans var så hovent at det var dobbelt så stort som til vanlig, og at han i tillegg hadde knekt nakken - en konsekvens av en bilulykke i 2010.

Disse to tingene forårsaket tilbakevendende smerter for sangeren.

- Darius levde med en hjertesykdom han ikke visste at han hadde. Så mange ting kunne ha tatt livet av ham, men denne ene tingen endte opp med å bli avgjørende, og han døde mens han sov.

Non Stop TV med Sondre Rahm og Christian Wehus. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de mest spektakulære klippene du ikke vil gå glipp av! Vis mer

- Jeg tror han brukte kloretan, fordi han hadde så vondt og han ville ikke ta smertestillende, ikke engang aspirin. Det var det som tok livet av ham - stoffet og hjertesykdommen - han tålte det rett og slett ikke mer, forteller hun i det eksklusive intervjuet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer