Kronprinsesse Mette-Marit:

- Det var beintøft

Kronprinsessa åpner seg om fortida.

OVERRASKER: Kronprinsesse Mette-Marit gjestet P3-programmet «The Kåss Furuseths» på Valentinsdagen. Da ble hun overrasket med dette spørsmålet. Bilder med tillatelse fra NRK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2001 kunne kongehuset kunngjøre at kronprins Haakon (47) og hans utvalgte, Mette-Marit Tjessem Høiby (47), hadde forlovet seg.

Oppmerksomheten ble raskt rettet mot det nyforlovede paret - og det er ingen tvil om at kvinnen fra Kristiansand raskt ble tema i skandinavisk presse.

Siden den gang har Mette-Marit giftet seg og blitt kronprinsesse. Veien dit var imidlertid ikke bare enkel, skal vi tro kronprinsessa selv.

- Kaster opp av tanken

Søndag denne uka gjester kronprinsesse Mette-Marit podkasten «The Kåss Furuseths», drevet av Else (40) og Ramona Kåss Furuseth (36).

Under episoden kommer de inn på en rekke tema, deriblant fortida - nærmere bestemt tida før hun ble kronet til kronprinsesse.

- Det er noen perioder i livet, kanskje spesielt den første fasen til meg og Haakon, som jeg ennå ikke klarer å tenke på uten å måtte kaste opp, sier kronprinsessa ærlig, ifølge NRK.

Videre forteller hun om presset hun opplevde utenfra.

- Det var et enormt press, og jeg kom dit uten noe som helst erfaring med det, sier hun.

Videre forteller Mette-Marit at det er en rekke tv-innslag fra begynnelsen av forholdet med Haakon hun ikke klarer å se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer